Skocz do zawartości

http://216.239.53.99/ - Update algorytmu ?

webcenter

Rekomendowane odpowiedzi

Zauwazylem tez niepokojacy blad z 302 w google ;/. Kilka moich www na tym mocno ucierpialo.

Coś więcej? :]

Szy.

Narazie nie chce siac paniki, ale kilka stron dostalo "duplicate content pentaly". Kilka na zagranicznych osob potwierdzilo, ze tez maja ten sam problem.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

webcenter

A moze tamto datacenter mialo stary algorytm, bo  z tego co wiem to bug 302 juz zostal naprawiony.  :?

Cyba nie do konca, bo jedna z moich www w normalnych SERPS cierpi wlasnie na ten blad (jezeli mowimy o tym samym). Co ciekawe na seo chat kilka osob tez potwoerdzilo, ze od grudnia ich www spadly poprzez blad 302. Nie chce dokladnie opisywac na forum jak to dziala z oczywistych przyczyn.

Michal moge ci na PW wyslac info jak chcesz.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Michal moge ci na PW wyslac info jak chcesz.

Dzieki, ale wiem jak to dziala i kilka miesiecy temu ten bug zostal usuniety, ale masz racje teraz sprawdzilem i niektore strony na to cierpia. Pewnie znowu nie moga sie zdecydowac na forme algorytmu i daja rozne wersje rotacyjnie..... hmmm.... chociaz tez nie wiem czy do konca znowu tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności