Skocz do zawartości

Spadek zarobków pod koniec miesiąca

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie spadek ok. 70-80%. Chyba pierwszy tak znaczący w mojej 2 letniej przygodzie z AdSense. To nawet na "waciki" nie wystarczy...

w mojej tez.

Wg. mnie nie wroci tak latwo do poprzedniego poziomu samoistnie. Zmienili algorytmy i niechętnie wyswietlaja angielskie reklamy na polskojezycznych stronach.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U siebie zauważyłem to samo. Wcześniej miałem kilkadziesiąt kliknieć dziennie to teraz jak mam 20 to jest dobrze :/ przy takiej samej liczbie odsłon. Ciekawe co jest grane... Oby szybko wszystko wróciło do normy bo tak jak ktoś już napisał to na waciki nawet nie starczy :/

maras1 u mnie jest wręcz przeciwnie wyświetlają się tylko polskie reklamy a wcześniej było mniej więcej po równo no może z małym wskazaniem na stron angielskie

Czyli, jak rozumiem, zarabiałeś przykładowo 100$ miesięcznie a teraz spadło Ci o 300% czyli o 300% czyli teraz zarabiasz -200$ miesięcznie?

Dokladnie - minusem sa koszty transferu i serwerow...

zartuje :pisze:

No wiedzialem ze cos nie tak policzylem, chodzilo mi o spadek o 2/3 - nie znosze matematyki :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

To sie jeszcze okaże po dzisiejszym dniu, ale mam nadzieje że będzie powrót do tego co było przed 27 Listopada :wow: a Tak BTW to ciekawe co google tak kombinuje z tymi reklamami. Pewnie chcieli żeby się tylko polskie w polsce wyświetlały ale sami chyba na tym niezbyt dobrze wychodzili więc przyrówcili zagraniczne - takie moje małe przypuszczenie :P

Tu miała być sygnatura...

Mielduje wzrost zarobków ...w sensie że nie rost ruchu strony a tak teżjak u poprzednikow - gwaltowny wzrost cen za reklamy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności