Skocz do zawartości

Spadek zarobków pod koniec miesiąca

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
za 500 klikow w reklame tylko 5-6$ to jest ciezko żyć...

to jakas makabra...albo żart

no albo jakiś mega filtr

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Mi za 160 klików wychodzi ostatnio właśnie 5-6 dolarów. Przed roszadą z końca miesiaca było ok 180-200 klików i z tego 8-10 dolców. Wydaje się że teraz jest znowu przegiecie w drugą strone są same angielskie reklamy praktycznie :/

Wymienię się linkiem tekstowym

niestety nikt tu nie żartuje! okolo tygodnia była taka sytuacja ze mialem wlasnie 5$ placone za 400-550 klikow troche mnie to zniecheca do działania, ale jednak nadzieja zawsze gdzies jest ze wroci to wszystko do stanu poprzedniego :D czyli bedzie wiecej $ o jakies 70-80%

ale wlasnie tematyka u mnie to rozrywka wiec racej malo platne wiec kokosow nie ma sie co spodziewac:)

zdaje sie, ze to wszystko to sa naczynia polaczone. :D

niektorzy musza miec malo, zeby inny mieli wiecej...

ot, dla przykladu, moj najlepszy kanal ma teraz eCPM rzedu $25-$27... i nie mam tam wcale odslon rzedu kilkuset dziennie, a "nieco" wiecej...

wiec zamiast narzekac, zrobciepo prostu strony z porzadnym contentem...

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności