Skocz do zawartości

BotStar - chatbot z AI na stronę/messenger - $49 - jednorazowa opłata

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Do trzech razy sztuka. Pisałem pół roku temu o innym chatbocie ze sztuczną inteligencją. Problem w nim polega na tym, że ludzie nie chcą z nim w ogóle podejmować rozmowy, gdyż jest podpisane "bot" pod wypowiedziami. Tak więc już pierwsza "zaczepka" w postaci autotriggera powoduje, że klienci mają świadomość, że to bot i nawet nie próbują pisać dalej.

W dniu wczorajszym pojawiła się oferta LTD, czyli z jednorazową płatnością tylko $49 i wygląda dużo ciekawiej. System sztucznej inteligencji można sobie wybrać - od Microsoft, od Facebook lub bez AI. W tej cenie można stworzyć dowolną liczbę chatbotów. Czyli mając 3 sklepy można wrzucić na wszystkie 3.

https://lesiu.click/botstar - $49 jednorazowo (reflink)

Nie chcę się jeszcze podniecać, ale wygląda naprawdę dobrze, ma mnóstwo możliwości, które dotychczas widziałem jedynie w najmocniejszych chatbotach z drogim abonamentem. Jest integracja z WordPress. Ma być niebawem z Woo, więc katalog będzie automatycznie eksportowany do bazy chatbota, by system AI mógł podpowiadać klientom konkretne produkty.

Istnieje opcja white label przy zakupie 3 sztuk. Wzrasta wtedy liczba osób mogących konfigurować boty (do 9) i pojawia się white label. Ja wziąłem właśnie tę opcję.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności