Skocz do zawartości

Linki sponsorowane w google

rtvagdmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zauważyłem że nie które linki sponsorowane w google znaduje w wynikach wyszukiwania na niebieskim tle. Ustawiłem sobie linka pod konkurencje :D ale cały czas jest wyświetlany z boku.

Czy i jak można coś zrobić aby mój link pokazał się w wynikach wyszukiwania na niebieskim tle ???

Będe bardzo wdzięczny za pomoc.

Sklep internetowy RTV AGD MEDIA

daj wiecej kasy to od razu bedziesz na topie :]

Nie zauważyłem, aby po podniesieniu stawki czy budżetu czy nawet obu jednocześnie gwarantowało to wejście na miejsce przed wyniki. Nie jest to z pewwnośćią jedyny czynnik wpływający na tą pozycję.

Jeszcze tego nie sprawdziłem do końca ale zdaje się, że znaczenie ma ilość kliknięć. Jeśli jest wyższa niż reklamy wyświetlającej się wyżej w linkach sponsorowanych po prawej stronie to linki te są bonusowane.

Dlatego też ciągle się mówi o w miarę wysokim CTR i dobrym opisie w reklamie. Opis ma wpływ przecież na kilkalność.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności