Skocz do zawartości

Zlecę stałą pracę nad kilkoma stronami

mom

Rekomendowane odpowiedzi

Pilnie poszukuję poważnej osoby, która zajęłaby się pozycjonowaniem 4 stron. Poza poprawą sytuacji obecnej interesuje mnie stała współpraca i nadzór nad pozycjami tych stron.

Bardzo proszę o informacje od poważnych osób, które faktycznie są zainteresowane współpracą, mam niemiłe doświadcznia z osobami, które ogłaszają na tym forum chęć pracy.

Jestem zdania że za pracę należy się wynagrodzenie.

:D

Gdybyś jeszcze był miły i napisał cos więcej myslę że chętni by się znalezli

(zakres branżę czy firma podpisuje umowę stałą itd)

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Czy powinnam opisać całą pracę na forum?

Chodzi mi po prostu o informację, czy ktoś jest w ogóle zainteresowany na poważnie wzięciem zlecenia, bo odpowiedziałam na ogłoszenie z forum i po kilku tygodniach (chyba 3), kiedy miała się zacząć intensywna praca, okazało się, że osoba jest nierzetelna.

Chętnie coś dopiszę, tylko będąc totalnym laikiem, nie wiem, co napisać, żeby niezbyt konkretnie.

Bez gdybania :!:

Klient Nasz Pan niechce informować to nie musi

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

a czy ja kazałem informować? stwierdziłem tylko, że moze nie było adekwatne i tyle. mi czasami zdażają sie takie oferty gdzie zleceniodawca rzuca takimi kwotami za które jak to mówi Misz: nie mozna kupić 2 biletów do kina, 2xcoli i 2xpopcorn :D

I po komentarzach 8) :!:

No comments 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności