Skocz do zawartości

Linkowanie z zaplecz

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, MaxPan napisał:

Brakowało mu postów do 15

Że też zawsze musisz przejrzeć tych ambitnych "spamerów". Nie mają łatwego zycia z Tobą ;)

edyta:

Teraz, MaxPan napisał:

A większości przypadków inni użytkowniki forum klikają "raport" .

Czyli spamerzy zgłaszają Spam :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Prawie automatem to robi się, nie siedzę na PIO cały czas, na szczęście ten skrypt forum ma mnóstwo wtyczek ułatwiających moderowanie. A w większości przypadków inni użytkowniki forum klikają "raport" wtedy dostaje email i jeśli w przeglądarce otwarte PiO jeszcze dodatkowo otrzymuje sygnał dźwiękowy.  Pracuje na innych oknach i słyszę, że ktoś cos zgłasza lub system sygnalizuje i wtedy otwieram PiO. NIe zajmuje to dużo czasu. Więcej czasu zajmuje poprawienie błędów ortograficznych. 

@MaxPan normalnie jak 3głowy Cerber :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

12 minut temu, MaxPan napisał:

Nie wiem jak Wy, ja pracuje na 2 monitorach, zazwyczaj  mam otwartych 3 przeglądarki ( YB, Chrome, Mozilla) w każdej po 10-30 okien + zdalne pulpity, Fezilla do FTP :D 

mienczak! 6 chromów po 20-30 zakładek na kazdym i tylko na jednym MBP :P Na głównym chromie chyba ze 40-50.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

3 minuty temu, MaxPan napisał:

Specyfika mojej pracy to bardziej zdalne pulpity, aż tyle zakładek przeglądarek nie otwieram jednoczesnej :D 

:D no ta... bo ja audyt, narzedzia, kilkanaście kont ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności