Skocz do zawartości

Czy zakup linków zewnętrznych ma sens w tym przypadku?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie 

Już od dłuższego czasu mam witrynę 

https://stereosound.pl 

W ramach tego projektu zajmuje się tematami związanymi z produkcją muzyki. Właśnie jestem na etapie przygotowania nowej wersji witryny i ogarniam też sam seo w między czasie (chociaż gro moich klientów to raczej polecenia lub facebook). Dlatego też chciałem zapytać o zasadność wykupienia linków zewnętrznych. Próbuję zdobywać linki na forach tematycznych itp. ale w tej branży jest to dosyć okrojony temat. Czy warto kupić linki zewnętrzne bardziej wartościowe, ale nie koniecznie związane bezpośrednio z tematem mojej działałności? Będę wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedż. 

Pozdrawiam 

Wojciech 

Linki są nadal jednym z podstawowych czynników rankingowych. Jeżeli już zdecydowałeś się na SEO i jest jakaś konkurencja w serpach na interesujące ciebie frazy - linki są niezbędne. Jeden mocny już masz w poście, radzę również umieścić link w stopce jak już będziesz miał tyle postów. 

Edit: już nie masz linku w poście :)

21 godzin temu, eva-bags.com napisał:

Proszę o pomoc i wskazanie "ludzi" którzy pomogą mi wybrać linki dobrej jakości.

Wbijaj do działu ogłoszenia i zlecenia.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności