Skocz do zawartości

tylko ja widze swoje adsense

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. W środę umieściłem w swoim katalogu kod adsense. Ja widzę reklamy, inni nie, czyli klików mam zero... Z czego to wynika? www.katalog.execute.pl

Reklamy powinny się pojawiać zaraz pod topem, niestety tylko ja to widzę...

Wiem, że to pytanie amatora, ale za to wkurzonego amatora. Pozdrawiam

Trzeba trochę poczekać, przy mało wartościowych stronach indeksacja trwa trochę dłużej.

A na dodatek nie spodziewaj się w katalogu setek klików dziennie.

PS. Reklamy są już widoczne.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

jeszcze nie zdazylo mi sie by ktos kliknal w adsense w katalogu. z tego tyou stron korzystaja ci, ktorzy wiedza co to reklama adsense a oni ci nie klikna. na innych stronach mam w miare duzo klikniec, na katalogach od zawsze 0.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Dziś mam pierwsze 3 kliknięcia (sam nie klikam bo wiem, że to grozi banem) i jestem bogatszy o 19 centów. Jak uzbieram dolara to kupie sobie motór ;)

A tak na serio to dopiero zaczynam to testować... Wychodzi 6,5 centa za kliknięcie, to dobry wynik? Bo sie nie znam. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności