Skocz do zawartości

Pracowałam jako "oszust"

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MaxPan napisał:

zaczyna czytać już z innej kartki przylepionej na brzeg monitora. 

Z 10 lat temu wykonywałem usługi dla firmy windykacyjnej na U. Z pewnością nie wiecie o kogo chodzi ;)

Jakie frazesy mieli powypisywane na tych karteczkach.... Potem nastolatka dzwoni do emeryta i mówi,: "myślałam, że mam do czynienia z poważnym człowiekiem" :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tylko 2 razy byłem w takim dużym Polskim call center i rzuciłem okiem własnie na te karteczki tam jeszcze strzałeczki byli w zależności tego jak toczy się rozmowa. Ogólnie nie łatwy o kawałek chleba i trzeba mieć "predyspozycje". 

@MaxPan ale po co? z oficjalnego sklepu Google jak najbardziej wystarczy. Możesz wybrać kogo nagrywać kogo nie np wykluczyć żonę włączyć teściową. zapisuje teoretycznie chyba do 20 połączeń w praktyce więcej. Jakość nagrań bardo dobra. nie ma problemu ze zrzuceniem tego na komputer.

Pozrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

4 godziny temu, Pysio napisał:

Automatic Call Recorder

Lipa po całości, zero nagranych rozmów, używam słuchawki bezprzewodowej, może to powód tej lipy...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@MaxPan a co to za argumentacja sam zobacz? Po prostu nie mam zaufania do wersji spoza oficjalnego obiegu. Jeżeli chciałbym pełne funkcje bym go zakupił. To trochę takie  jak ScreamFrog ma ograniczenie do 500 URL to zobacz poza oficjalnym obiegiem  co potrafi pełna wersja ?

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Cytat

a co to za argumentacja sam zobacz? Po prostu nie mam zaufania do wersji spoza oficjalnego obiegu. 

Ale ja nie mówię instalować z plików ale Google Play to nie jedyne oficjalne miejsce. Huawei ma swój sklep z aplikacjami, Xiaomi jak dobzre pamiętam ma, jest 9APS i inne. Jeśli nie masz zaufania do tych mieść to po co ja mam Tobie streszczać zmiany i tak nie zainstalujesz bo nie masz zaufania. Wiec taka argumentacja.  Pozdrawiam również.

Godzinę temu, Beerbant napisał:

Lipa po całości, zero nagranych rozmów, używam słuchawki bezprzewodowej, może to powód tej lipy

Z reguły programy nagrywające rozmowy telefoniczne nagrywają za pomocą mikrofonu w urządzeniu

Istnieją słuchawki Bluetooth, które mają możliwość nagrywania rozmów.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Centrum Zdrowia Matki Boskiej..

Fundacja pomocy dzieciom 

albo 

Firma jakaś tam

Dzien dobry, dzwonimy bo zgłosił pan zapytanie (Ja he?) i już skierowaliśmy do pana kuriera z umową na zakup książek, telefonów oraz wzięcie pożyczki

Chyba ze dwa razy tego kuriera odprawiłem, ale co gdyby taki ktoś wysłany był do ludzi starszych

i jak pewien ojciec stosują chwyty

POMAGAMY DZIECIOM

Z BOGIEM

KAŻDY GEST SIĘ LICZY BY URATOWAĆ KOMUŚ ŻYCIE

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 24.03.2020 o 12:19, m4k210 napisał:

Te mniejsze firmy oddają praktycznie wszystkie podatki Państwu - są w 100% sprawiedliwi.

a co ma piernik do wiatraka?

Do mnie dzwoni kobieta i mówi, że ich firma jest podwykonawcą Google :) 
Zapytałem: do czego Google wynajmuje podwykonawców? Odpowiedziała: np. taki producent samochodów nie produkuje opon, potrzebuje podwykonawców  :)

Na tym polega biznes, że niektórzy sprzedają coś bardziej, a inni coś mniej realnego. Jedni robią tak jak dla siebie, pod warunkiem, że znajdą człowieka, który będzie chciał za takie działanie zapłacić.

Prawdą jest też to, że niektórzy wolą wyrzucić w błoto 100 zł miesięcznie bo łatwiej jest naciągnąć gości na 100 zł i nie zrobić nić niż namówić go na 300 zł i w tej kwocie działać autentycznie i skutecznie.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności