Skocz do zawartości

stawki po koronawirusie

eclipse

Rekomendowane odpowiedzi

ja Wam powiem z drugiej strony: jak miałem przekliki wreklamach Ads reklamując SEO usługi po 1,00-1,50 złotego tak teraz mam pomiedzy 5-11 groszy!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W dniu 24.03.2020 o 14:08, jimmi napisał:

może to być przejściowe, albo G. więcej zbiera

co to znaczy? jakiś link na poparcie tez czy takie pisanie żeby pisać?

7 godzin temu, zgred napisał:

ja Wam powiem z drugiej strony: jak miałem przekliki wreklamach Ads reklamując SEO usługi po 1,00-1,50 złotego tak teraz mam pomiedzy 5-11 groszy!

popyt-podaż, mi w ads odpaliło na full jakieś niezapauzowane kampanie gdzie miałem max bidy na 5 groszy i przez ostatnie pół roku generowały kilka klików dziennie, tak teraz nagle zaczęły kilkaset

• 1 miesiąc temu...
W dniu 25.03.2020 o 09:30, zgred napisał:

ciekawe jest, że mam dużo odpalonych "groszowych" kampanii AdWords i jak do tej pory żarło dziennie nawet i 50 zł tak teraz żre koło 10 zł, a na logikę powinno być na odwrót

15 godzin temu, Agendo napisał:

U mnie dzięki pandemii wzrost zarobków o 70% począwszy od marca, a raczej po 20 marca. Branża rozrywkowa, gry mobilne. 

Ale RPM spadło czy wzrosło? Bo jak rozumiem wzrósł ruch, ale jak stawki w tym okresie?  U mnie w branży powiedzmy, że biznesowej RPM spadło z 14-15 PLN do 9-10 PLN.

Tu miała być sygnatura...

A może byście pomyśleli chwilę, że w obecnych czasach stawki będa niskie i mizerne z naciskiem na beznadziejne. Przecież jest tak trudny czas, ze miną miesiace zanim reklamy wrócą do swojego poziomu budżetowego.

Jako osoba pracująca w agencjach powiem, że powrót klientów do reklam odbywa się bardzo powoli i w ograniczonych budżetach. Wiec sawki na adsensach tez będa mizerne :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To zmieńcie branżę a nie jojczycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności