Skocz do zawartości

[adsense] aktualizacja parametrow konta

Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

czy ktos z Was zmienial w programie AdSense swojego emaila? dlugo to trwa? wyslalem juz mejla z prosba o update.

pyt. drugie - wazniejsze: musze zmienic rowniez adres sajtu. w support/help nie ma info na ten temat. czy macie jakies doswiadczenia? czy jest to wogole mozliwe? czy przeniosa mi dotychczas uzbierane srodki?

:oops:

hej,

czy ktos z Was zmienial w programie AdSense swojego emaila? dlugo to trwa? wyslalem juz mejla z prosba o update.

E-mail to Twoj id w Google, więc po prostu zarejestruj nowe konto, z nowym adresem.

pyt. drugie - wazniejsze: musze zmienic rowniez adres sajtu. w support/help nie ma info na ten temat. czy macie jakies doswiadczenia? czy jest to wogole mozliwe? czy przeniosa mi dotychczas uzbierane srodki?

To na pewno jest w FAQ AdSense - nie musisz rejestrować w żaden sposób nowego adresu. Po prostu zamieść reklamę pod nowym adresem i to wszystko.

Dla swojej wygody wykorzystaj kanał, do obserwacji efektywności nowego serwisu.

Szy.

E-mail to Twoj id w Google, więc po prostu zarejestruj nowe konto, z nowym adresem.

ale mam dzis zacmienie :)

nowego konta raczej nie ma sensu rejestrowac, bo prawdopodobnie nie bede mogl przeniesc $ ze starego na nowe. ale Google daje mozliwosc zmiany emaila w koncie. poczekam.

Po prostu zamieść reklamę pod nowym adresem i to wszystko.

bije sie w piers :)

jest to mozliwe, i juz to czynie.

Dla swojej wygody wykorzystaj kanał, do obserwacji efektywności nowego serwisu.

kanalow uzywam od dawna (z mysla o przyszlych serwisach, ktore bede niedlugo podlaczal).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności