Skocz do zawartości

uprzejmych specjalistow prosze o help

icw

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Stona moja jest ponad rok w sieci, powoli, systemtycznie na "niechodliwe" frazy dodaje sobie stone do katalogow.

Bylem na pierwszej stronie googla jakies dwa miesiace temu, kiedy to nagle wylecialem w kosmos. Zbiegło sie to w czasie z wywaleniem w kosmos narzedzie seo ktore pokazywalo pozycje slowa kluczowego w sieci w google, wp, onet i netspring. Nic to pomyslalem, czytam forum, robie swoie i tyle.

(nawiasem piszac, w onecie i wp jestem na pierwszych stonach na moje frazy)

Dzis bardzo sie zdziwilem, dlatego tez pisze do Was. Zakupilem ostanio program Pajaczek. Moja strone zrobilem we front page. Po zakupieniu profesional wersji Pajczek oczywiscie zaczalem go uzywac. Kilkakrotnie po malych przerobkach wgrywalem na serwer strone za pomoca pajaczka. Dzis zauważylem, ze mam pozmieniane wszystkie opisy meta, tzn. brak bylo np meta keyword ..... mialem tylko meta ...... i tak w kazdym opisie meta - od razu mialem content ...

dziwy przyrody:) macie pomysl czy front page kontra pajaczek moze robic take niespodziewajki

do sprawdzania linkow uzywam linkvendor.com; podpowidzcie prosze - gdzie sprawdzic pozycje slowa kluczowego w googlu??

mysle, ze brak odpowienio meta mogl mnie wywalic, ale...

czekam na opinie ekspertow :blush:,

Nie sądzę, żebyś poleciał przez brak metatagów.

Proponuję używać edytorów nie zaśmiecających kodu, nie będzie wtedy przykrych niespodzianek - ewentualnie pozostanie pretensja do samego siebie:)

EDIT: Nie doczytałem :blush:

gdzie sprawdzic pozycje slowa kluczowego w googlu??

Oczywiście w googlu :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

jesli nie uwazasz ze meta moze spowodowac tak znaczacy spadek, to jaka masz idee?? ja zmienilem obecnie sytem dodawania linkow na autorski z qlWeb - mysle ze to moze byc glowna przyczyna.

ja ma na moje niechodliwe frazy:

Google MSN Yahoo Ask Alexa

Links 0 28 78 0 2.751.947

Pages 16 34 0 0 not available

PR 0

moja "konkurencja" ktora jeraz jest pierwsza na fraze raport oddziaływania" a ok 2 miesiace temu razem bylismy na pierwszej stronie googla mimo ze mam pagerank 0 /chociaz moje podstrony maja 1/

Google MSN Yahoo Ask Alexa

Links 9 16 87 0 6.317.806

Pages 56 231 50 0 not available

PR 3

co do odpowiedzi na pytanko o ustalenie pozycji w googlu: ciekawy jestem czy sam przegladasz swoje frazy i szukac w googlu np z 15 podstrony cos ruszylo :blush:

nie pamietam w tej chwili, bylo fajne narzedzie w sieci ktore pokazywalo na ktorej pozycji jestes w googlu - pytalm o "zamiennik" :)

pozdrawiam

Nie szukam, wszystkie są na pierwszej stronie ;) A poważnie tu jest fajne i proste narzędzie na początek.

W kosmos mogłeś polecieć z wielu powodów i niewielu jest na tym forum chętnych do robienia analizy za darmo, każdy ceni swój czas. Poza tym, szklaną kulę do wróżenia mają tylko moderatorzy (bez adresu i historii ogólnej mimo najszczerszych chęci nikt Ci nie pomoże)

Dzieki za podpowiedz odnosnie "szukacza pozycji w googlu" wlasnie cos takiego mnie interesowalo... tyle ze bede musial sobie poszukac czegos co mierzy duuuuzo dalej nie pierwsza 10.

Odnosnie Twojej sugestii analiza / ceny.... oczywiste jest ze za darmo no nawet....

jestem zainteresowany "podpowiedziami za kase " co powiniem zrobic aby ponownie tym razem na dluzej zaistniec w googlu i oczywicie jaki bylby koszt takowej podpowiedzi - prosze o info na prv integrum@integrum.wroclaw.pl

pozdrawiam i dzieks

...tyle ze bede musial sobie poszukac czegos co mierzy duuuuzo dalej nie pierwsza 10.

Options => Preferences => Check first ... (np. 1000) ; Country Poland(Polish)

...Odnosnie Twojej sugestii analiza / ceny.... oczywiste jest ze za darmo no nawet....

Źle mnie zrozumiałeś, dopóki nie podasz adresu strony i najważniejszych informacji, co się z nią działo do tej pory, to nikt Ci nie pomoże, bo tylko powróżyć możnaby, a nie o to chyba Ci chodzi...

ewentualnie zapraszam na PW ;)

www.diwi.pl/sprawdzanie-pozycji do 100

strona głowna optymalizacja.com do 500

seo.internetica.pl do 100

www.googlerankings.com - do 1000 - potrzebne google api

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności