Skocz do zawartości

Strona widoczna przy site:, ale po wpisaniu słowa kluczowego brak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taki problem.

Gdy wpiszę w google "site:mojastrona.pl" to pokażą mi się zaindeksowanie zakładki.

Załóżmy, że gdzieś na którejś pozycji jest np strona PRZEPIS NA SZARLOTKĘ

I potem gdy wpiszę "site:mojastrona.pl PRZEPIS NA SZARLOTKĘ" to nagle brak wyników, ewentualnie pojawiają się inne podstrony, które linkują do tego przepisu i gdzieś tam z opisu wykrywa to hasło.

Co może być tego przyczyną?

Czy np. to, że strona jest względnie świeża?

Search Console podpięty od ponad tygodnia, mapa witryny wgrana z Yoast SEO.

Cały czas linkuję, w Ahrefsie zbudowałem już UR 22 i DR 9, wszystko ręcznie profilami i kilka artykułów na web 2.0

Pozdrawiam i dziękuje za ewentualne odpowiedzi.

Jeśli tytuł jest zły proszę o zmianę ;)

Wpisz odwrotnie: przepis na szarlotkę +site:mojastrona.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To oznacza, że masz tak słaby serwi, że nie lapie się nawet na zapytania o wlasne ego ... własnie jest świeża, zbyt nowa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności