Skocz do zawartości

Ile maksymalnie można dodawać słów kluczowych w kategoriach i stronach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłbym od "Panie i Panowie"

Co do ilości nie ma wytycznych - używasz tyle ile daje język polski oraz sensowność i samo Google. Mozesz użyć np 2-3 razy na każde 1000zzs i będzie za mało, a mozesz użyć 10-15 na cały tekst i będzie keywords stuffing :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@securityinstaldom frazy dajesz zgodnie z językiem polskim, naturalnie i mądrze zaplanuj jakie słowa do jakiej kategorii aby Ci się nie gryzły miedzy sobą. Niektóre moje strony na docelowych mają i po 100 słów kluczowych. Długi ogon po 100 wyszukań ale jak pomnożysz to razy 100 masz 10 000 na topie ;)

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Ja robiąc optymalizację pod kategorię w sklepie wypisuję sobie w analizie wszystkie frazy dla danej kategorii, jeśli ma to sens (seo/biznes/inne) to robi się podkategorię i wtedy ilość fraz się rozbija na więcej podstron. Zdarza mi się optymalizować kategorię na 50, 100 czy więcej fraz, ale teksty też są odpowiednio dłuższe. W swoim sklepie opisy kategorii mam nawet do 15k znaków ;) 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 2 tygodnie później...
W dniu 31.03.2020 o 18:09, securityinstaldom napisał:

Czyli wszystko jest w rękach dobrze napisanego tekstu produktowego, oraz opisów kategorii.

Tutaj to jest temat rzeka bo jak masz produkty które różnią się wieloma cechami od siebie to ok. Kłopot zaczyna się gdy to jedna lub dwie cechy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności