Skocz do zawartości

Czy dobrze zrobie

szampon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie, chodzi o to ze pozycjonuje strone pod 2 frazami:

włatcy móch << tak to tak ma byc, i pytanie odtyczy tego ze duza liczba osob wpisuje władcy, wladcy, wlatcy no i oczywiscie odmiana moch , much, móch. Wymieniajac sie linkami z innymi stronami oraz kupojac linki na portalcha chcialbym umieszczac rozne odmiany tych slow bo dorze do tego zeby miec jak najwyrzsze miejsce w roznych kombinacjach, ty to jest dobre czy lepiej dawac tylko jedna fraze. strona juz istnieje pod władcy móch jestem pierwszy :) lecz inne klombinacje w plecy ale sie bardzo staram. dziki z gory za odpowiedz.

Bo kulturystyka jest jak narkotyk. Przekonaj się sam.

Ja bym się nie wymienił gdyby ktoś mi chciał wstawić "włatca móch" na moją stronę. Tak samo bym wywalił z katalogu.

Lepiej szerzyć poszanowanie ortografii wśród internautów, ale sądząc po Twoim stylu pisania to nie za bardzo wiesz o co chodzi.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

hehe smiejesz sie z mojej ortografi spoko ale nawet nie wiesz co ja promoje i jak to sie pisze nie zrobilem bledu w slowie ktore napisalem, poniewaz istnieje cos takiego jak polska odmiana south park czyli "włatcy móch" tak to sie pisze. poszanowanie dla tego pana wyżej :)

Bo kulturystyka jest jak narkotyk. Przekonaj się sam.

Witam,

Nie ma się co czepiać do ortografii bo to jest nazwa własna i koniec.

Zawsze możesz przy anchorze dodać słowo "serial" albo jego nazwę wziąść w cudzysłów.

Fraza jest prosta wiec nie ma co tracić kase na kupowane linki.

ps.

tez chcialem pozycjonowac stronke pod tym hasłem

ale na razie nie mam czasu :D

Moim zdaniem desperacją jest wpisywanie w meta czy w anchorach słów pisanych błędnie tylko dlatego, że ktoś kiedyś przypadkiem może je w ten sposób wpisać.

Poza tym, szampon chyba nie załapał, że chodziło o wyśmiewanie z błędów typu źle napisana końcówka "uje" itp. :) Najnowsza wersja FF pozwoli wyeliminować błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności