Skocz do zawartości

Najbardziej opłacalny aktualnie bank zdjęć?

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Czy jest ktoś na bieżąco i może podpowiedzieć gdzie aktualnie najbardziej opłaca się kupować zdjęcia na strony?

Potrzebuję licencji standardowych - czyli nie wykorzystuję na ulotkach, wizytówkach, plakatach itd, tylko zwykłe umieszczenie na komercyjnej stronie WWW.

Potrzebuję dosłownie kilku - kilkunastu zdjęć w miesiącu. Przez długi czas korzystałem z creativemarket.com, ale mam wrażenie że ostatnio podrożało.

Z góry dzięki :)

Pozdrawiam :)

Na depositphotos.com była fajna promocja ostatnio ktoś na PIO wrzucił linka tu, jeśli wygasła to teraz jest po zarejestrowaniu się na stronie jest 100 zdjęć za 80$ co też w miarę wychodzi, oczywiście wykorzystanie kiedy chcesz. 

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Też polecam depositphotos, ja akurat kupiłem kilka pakietów za 50% ceny w blackfriday, ale ciągle dostaję od nich spam z różnymi ofertami z widełkami 0,8-1$ za zdjęcie co jest dobrą ceną :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

8 minut temu, Presta napisał:

Adobe Stock.. jednak jest tam stosunkowo drogo.

Zaiste jest drogo.

Ja korzystam z freepik, ale nie potrafię się ustosunkować do tego czy jest drogo czy nie

1 month 9.99 EUR/month

https://www.freepik.com/profile/preagreement/getstarted

W każdym bad razie tym planie miesięcznym  nie ma limitu .... W sensie jest limit, ale przy normalnym wykorzystaniu nie przez automatyczne pobieranie nie do przekroczenia ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Godzinę temu, Mion napisał:

Ja korzystam z freepik, ale nie potrafię się ustosunkować do tego czy jest drogo czy nie

1 month 9.99 EUR/month

Dzięki za to info, korzystam z flaticon, ale o freepik nie pomyślałem, na pewno się przyda bo wychodzi bardzo korzystnie cenowo, jakościowo też całkiem całkiem ?

• 3 tygodnie później...

Ostatnio też szukałem najtańszej opcji zakupu profesjonalnych fot przy małych ilościach i niestety zazwyczaj wychodzi po prostu drogo. Cana spada dopiero przy zakupie większych pakietów...

Na moje potrzeby najtaniej wyszedł mi https://www.shutterstock.com/pl/  - mają teraz promocję 10 zdjęć za 2,9 EUR w pakiecie rocznym 29 EUR

Ski Jump Simulator - rewolucyjna gra w skoki narciarskie

Portal MMO - serwis gamingowy

SuperNova Interactive - zarządzanie projektami IT

• 5 tygodni później...
Godzinę temu, Mazzur napisał:

Jak się ma wykorzystywanie na prywatnych stronach

Jak  Wykupisz licencję to ma się dobrze :ok:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

Zależnie od tego czego szukasz... ale jak tematyka podpasuje to dobre zdjęcia znajdziesz też na darmowych stockach: Pexels.com , Unsplash.com, Pixabay.com. 

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności