Skocz do zawartości

wyszukiwanie w domenie

Webmaster Laykonik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem, pomysł.

Chciałbym by wyszukiwanie na stronie wyszukiwarka szukała na konkretnej stronie  np. https://abcl/ a w przypadku gdy nic nie znajdzie szukała również na stronie w subdomenie  https://www.sklep.abcl

Można to zrobić by było to możliwe? Może jakiś skrypt ?

dziękuję za wszelkie sugestie.

pozdrawiam

Marek 

Szanowni Forumowicze Jestem amatorem. Stąd Nick  Webmaster Laykonik  (czytaj  Laik)Zajmuję się stroną dla przyjemności. Na stare lata nie będę siedział przed TV z pilotem w ręku. Lepsze to niż krzyżówki i Bilobil na pamięć (tak naprawdę bardzo skuteczny, tylko czasem zapominam wziąć)? pozdrawiam Wszystkich

@Webmaster Laykonik jeśli chodzi o SEO to polecam wykluczyć z indeksacji wyszukiwarki na stronie, przy dużej skali Google może przycinać indeksację całej strony

14 minut temu, s_matysik napisał:

@Webmaster Laykonik jeśli chodzi o SEO to polecam wykluczyć z indeksacji wyszukiwarki na stronie, przy dużej skali Google może przycinać indeksację całej strony

Dzięki ale nie rozumiem związku z moim pytaniem. Możesz trochę szerzej .

pozdrawiam

Szanowni Forumowicze Jestem amatorem. Stąd Nick  Webmaster Laykonik  (czytaj  Laik)Zajmuję się stroną dla przyjemności. Na stare lata nie będę siedział przed TV z pilotem w ręku. Lepsze to niż krzyżówki i Bilobil na pamięć (tak naprawdę bardzo skuteczny, tylko czasem zapominam wziąć)? pozdrawiam Wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności