Skocz do zawartości

systemy wymiany linków

orange

Rekomendowane odpowiedzi

@orange 5 lat w SEO to kawał czasu, więc będziesz miał sporo do testowania:)

Co do SWL, zostały te najpopularniejsze od lat i jeden nowy linktak:)

- rotacyjne: e-weblink i gotlink

- stałe: linktak, statlink, seomatik

Łącznie masz 5 swl, więc najlepiej postaw testowe domeny na jakieś proste frazy, wykup x punktów w każdym z tych 5 swl i potestuj linkowanie z nich.

Będziesz miał odpowiedź w miarę szybko, czy linkowanie z nich działania i jak działa ;)

Wierzę że działa tylko nie wiem czy nie aż za dobrze i na jak długo:) gdy ostatni raz używałem to seomatikiem linkowałem zaplecze/presle, statlinkiem strone docelową, e-weblinkiem  nowe wpisy  żeby się indeksowały, działało długo jakieś 2-3 lata na świetnych pozycjach przy dosyć konkurencyjnej branży, aż pewnego pięknego dnia bana dostało 95% zaplecza, jakieś 350 stron, a najważniejsza strona spadła o jakieś 130  miejsc;)  dodam że zaplecze było prywatne nie udostępnianie, wyłącznie do potrzeb własnych, czyli pozycjonowania 3-4 stron, wszystko dobra oryginalna treść na którą wydałem majątek;) każda strona na 50 podstron 4-5 miało artykuły po 1 maks 2 linki:) bardzo naturalnie

tamtego dnia pokochałem adwordsy ;) teraz ADS-y ;)  

powoli wracam dlatego też trochę nieśmiało wypytuje co zmieniło się w sposobie używania SWL:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności