Skocz do zawartości

czy wszystkie prawdzie fora umarły?

orange

Rekomendowane odpowiedzi

wracam do branży po około 5 latach, robię rozpoznanie co się dzieję w branży, chciałem znaleźć kilka dobrych for internetowych.... takich prawdziwych działając i nie sądziłem że to takie trudne.... era for internetowych skończyła się na rzecz facebooka, większość to organizmy sztucznie podtrzymywane przez podanie tlenu z respiratora... a PIO to gatunek na wyginięciu ;)

Cytat

wracam do branży po około 5 latach

Fajnie, że wracasz ale mam prośbę przeczytaj regulaminy tego forum bo nikt nie ma czasu za Tobą sprzątać. Chcesz napisać jakieś ogłoszenie, zlecenie przeczytaj regulamin tego działu. Chcesz pogadać na tematy "PiO umiera" to dział "Pogaduszki" a nie "Optymalizacja i Pozycjonowanie".

Cytat

nie sądziłem że to takie trudne

Chyba nie sądziłeś, że na otwartych forum ktoś uczy pozycjonowania,  lub zrobi Tobie streszczanie 5 lat rozwoju  branży? 

Cytat

robię rozpoznanie co się dzieję

To postaw sobie domeny testowe i testuj algorytm, naucz się czytać miedzy wierszami również to forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności