Skocz do zawartości

Linki wzajemne

starman

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mu dałem do zrozumienia że bełkot jest niewazny w pozycjonowaniu 

A zostawiając takie stwierdzenie że Content jest wazny jest grozne poniważ wiekszość nowych forumowiczów zrozumie że ważny w pozycjonowaniu przez Google i zaczną wstawiać bełkot 

i spoko

OK :) zgoda

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a ja mu dałem do zrozumienia że bełkot jest niewazny w pozycjonowaniu 

A zostawiając takie stwierdzenie że Content jest wazny jest grozne poniważ wiekszość nowych forumowiczów zrozumie że ważny w pozycjonowaniu przez Google i zaczną wstawiać bełkot 

i spoko

OK :) zgoda

zgoda :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

I odpowiedział sobie że ten bełkot

Odpowiedziałem sam sobie z taką pewną zgryźliwością, bo wiele już takich bełkoczących stron widziałem na pierwszych miejscach. Miałem jednak cichą nadzieję że jestem w błędzie, i jesli mówisz że faktycznie byłem w błędzie, to dla mnie to jest dobra informacja. Bo to znaczy, że z bełkotem można konkurować nie tworząc bełkotu.

Sorki za nieporozumienie.

A zostawiając takie stwierdzenie że Content jest wazny jest grozne poniważ wiekszość nowych forumowiczów zrozumie że ważny w pozycjonowaniu przez Google i zaczną wstawiać bełkot :P

Ale content jest bardzo ważny. Ja tak uważam i nie zmienisz tego w żaden sposób :).

Staram się ufać swojej intuicji. I dam się pochlastać, że content jest ważny.

:)

Szy.

Ale content jest bardzo ważny. Ja tak uważam i nie zmienisz tego w żaden sposób :).

Szy.

Ja tez tak uwazam. Ale pochlastac sie nie dam :twisted:

Zawsze mozna to sprawdzic. Po prostu trzeba zrobic jakas strone o jakim kretynie :), dodac odpowiednie linki w liczbie np. 50% prowadzacych do strony aktualnego kretyna i sie zobaczy :)

Jesli strony beda na "rowni" conent sie liczy, jesli nie to ... trzeba zwiekszyc moc linkow :)

Jesli ktos chce to niech sie bawi :) ja tam swoje wiem :twisted: i z nikim nie chce sie klocic.

Na zlecenie litery w zdania składam.

Ale content jest bardzo ważny. Ja tak uważam i nie zmienisz tego w żaden sposób :lol:.

:)

Szy.

Dodam od siebie jeszcze, że content jest ważny, ale dopiero wtedy jeśli jest naturalny. Mieliśmy przykład kolegi z kopertami jak sobie zepsuł pozycję. NATURAL CONTENT is KING!!!

Wiekszość z was myśli, że jak umiejętnie zbudujecie zdania z wyrazami w mianowniku to strona będzie wysoko... a to nie jest prawda. Google coraz więcej umie.

linki ze stopki...

Wiekszość z was myśli, że jak umiejętnie zbudujecie zdania z wyrazami w mianowniku to strona będzie wysoko... a to nie jest prawda. Google coraz więcej umie.

Ale nie powiesz, ze zna przypadki po polsku ......

NATURAL CONTENT is KING!!!

Sa skuteczniejsze metody pozycjonowania niz to, ale contetn w jakims malym stopniu pomaga.

Ale nie powiesz, ze zna przypadki po polsku ......

NATURAL CONTENT is KING!!!

Sa skuteczniejsze metody pozycjonowania niz to, ale contetn w jakims malym stopniu pomaga.

Michale chyba nie zrozumiałeś przesłania.

Powiem tak:

1.ciekawy, poprawnie gramatyczny content ->

2.wieksze zainteresowanie stroną ->

3.wzrost powracających internautów ->

4.większa chęć naturalnego linkowania (bo strona jest ciekawa) ->

5.wyższa pozycja w wyszukiwarkach ->

6.goto 2.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności