Skocz do zawartości

[Wykonam] Bardzo tanie i mocne linki

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ kończy mi się dość spore zaplecze (domeny zaczną wygasać stopniowo w ciągu najbliższych 3 miesięcy) a odnowię tylko najmocniejszych kilkadziesiąt (więc część linków zostanie na minimum kolejny rok) to w bardzo dobrej cenie mogę jeszcze wrzucić tam linki. W obecnej chwili jest około 700 domen. Cena jednego blasta - 100 netto. Przy zamówieniu kilku sztuk może być jeszcze taniej. W jednym projekcie można dodać do 500 różnych linków, więc można podlinkować zaplecze czy dopalić inne linki, bardzo ładnie działa też linkowanie sklepu na konkretne produkty pobierając wszystkie anchory z GSC. Efekt 6 projektów puszczonych na 2 produkty i kilkaset anchorów 2 kwietnia. Po 10 dniach widać efekt na ruchu i sprzedaży:

obraz.thumb.png.676904be077c0cb3c0b683dfb8ca954c.png

Kontakt na PW lub maila:

NET Piotr Janczyk
Kościuszki 1/35
33-380 Krynica-Zdrój
NIP: 7342787113

kontakt@net.info.pl

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności