Skocz do zawartości

Dlaczego nie podajecie na forum swoich ważnych stron ?

zahar

Rekomendowane odpowiedzi

z tego powodu już danwo wyczyściłem swoje strony z nielegalnych technik ;)

one wcale nei są takie masakrycznei skuteczne - jak siepomyśli to mozna miec legalną stronę lepiej zoptymalizowaną - raczej trzeba uważac, żeby nei przeoptymalizować

ale w temacie chodziło mi bardiej o powody dla których nie miałbym podawać na tym forum stron na których wszystko jest legalne

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Są techniki ktore powszechnie zostały uznane za techniki spamerskie. Tych się juz raczej nie stosuje z tego powodu, że można sie narazić na obniżenie pozycji strony i na wyśmianie :)

Ale są techniki, ktore nie zostały jeszcze zakwalifikowane jako spamerskie. I skuteczne będą tak długo jak długo nie bedą zauważone.

Czyli to co jest w powyższy zdaniu można nazwać że to jest właśnie całe SEO :pisze:

.

Ja się nie dziwię, że nie podajecie swoich pozycjonowanych stron, ale mam wrażenie, że im ktoś więcej wie tym trudniej dzieli się wiedzą - dla mnie ilość postów na forum to nie wyznacznik wiedzy. Na pewno są jednostki które się nie udzielają a miałyby dużo do powiedzenia/sporo osiągnęły. Poprzez powtarzające się w kółko proste pytania nowych na forum nie powstają tematy wartościowe (nowy sposób na zaplecze, nowinki z zagranicznych for itp). Pewnie niektórzy dyskutują na privie, gg albo innym forum :D

Ja tam się chwalę moimi stronkami mimo że są raczej mało optymalne - dla mnie SEO to pomoc, wartość stanowią ludzie.

dzielą siewiedzą, dzielą, ale ile razy można siedzielić tą samą wiedzą

jak to samo pytanie pada po raz 100tny a opdowiedź można znaleźć za pomocą opcji "szukaj" to zrozumiale, że im chęć do "dzielenia się wiedzą" mija

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Jest coś, co możnaby nazwać kreatywną optymalizacją, a jednocześnie google mogłoby to nazwać spamem :> Życzliwi ludzie są wszędzie, więc po co sie narażać :>

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Jest coś, co możnaby nazwać kreatywną optymalizacją, a jednocześnie google mogłoby to nazwać spamem :>

??

4.jpg

Mysle ze wiekszosc powodow zostala juz podana.

Jesli chodzi o wypowiedzi a raczej ich brak przez osoby ktore czesto zagladaja na forum a malo pisza w moim przypadku wynika to z tego ze bardzo czesto padaja te same pytania na ktore juz wczesniej ktos udzielil odpowiedzi, czasem pytania sa tak "smieszne" ze nalezalo by je przeniesc do kosza.

Ostatnio kilka osob odeszlo powstalo kilka postow na temat spadajacego poziomu wypowiedzi mi osobiscie wydaje sie ze poziom jest ten sam lecz coraz wiecej osob wie juz wystarczajaco duzo i nie chce sie dzielic swoja wiedza za darmo dlatego brak "odkrywczych" postow.

A teraz maly apel do osob nowych zanim zaczniecie cos pisac skorzystajcie mozliwosci wyszukiwania.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Ponieważ są to strony przeznaczone dla osób pełnoletnich, czego większość nowych użytkowników na forum nie spełnia.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

zahar: no co się dziwisz:) ? F.e.: display:none; :)

<lol>

wiem, że bez visible:hidden, display:none i umeiszczania spamowanka w noscript itp. można porządnie zoptymalizować stronę a nawet przeoptymalizować

myślałem, że jakaś inna "twórcza optymalizacja" ;)

w takim przypadku jest to całkiem zrozumiałe :)

dzięki - wszystkie powody są już chyba podane i jakoś mnie nie przerażają ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności