Skocz do zawartości

GTA VI - Forum do oceny

gogoza

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze? Nie zostałbym na tym forum. Zamknąłbym od razu ponieważ kojarzy mi się z choinką - nic nie jest czytelne... Sorry, ale tutaj chyba chodzi o szczerość :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Seria GTA ma bardzo wyrazistą identyfikację wizualną - styl rysunków, fonty, kolorystyka. Tymczasem po wejściu na to forum w ogóle nie ma się wrażenia, że się jest w "uniwersum" Grant Theft Auto, raczej jak jakieś forum o nieruchomościach. To tło z wieżowcami zastąpiłbym elementem graficznym bardziej jednoznacznie kojarzącym się z GTA.

Kolejny problem to ta nieporadna angielszczyzna. Już pal licho w treści artykułów, ale nawet w  nagłówkach i w tytułach są językowe gluty:

"Join to our community" - powinno być Join our community

"How long we have to wait for GTA VI?" - How long do we have to wait for GTA VI?

Teksty zbudowane są w dużej części z takich gramatycznych pokrak:

...as further we go then more bigger and more advanced GTA games become, (the further we go the bigger and more advanced GTA games are)

Ktoś kto ogarnia angielski powinien przejrzeć te teksty i poprawić, bo jest obciach

Dzięki panowie za opinie :)  wiadomo każdy ma swoją opinie na dany temat, nie wszystkim równocześnie da sie przypasować :D

5 godzin temu, norbas97 napisał:

Seria GTA ma bardzo wyrazistą identyfikację wizualną - styl rysunków, fonty, kolorystyka. Tymczasem po wejściu na to forum w ogóle nie ma się wrażenia, że się jest w "uniwersum" Grant Theft Auto, raczej jak jakieś forum o nieruchomościach. To tło z wieżowcami zastąpiłbym elementem graficznym bardziej jednoznacznie kojarzącym się z GTA.

Kolejny problem to ta nieporadna angielszczyzna. Już pal licho w treści artykułów, ale nawet w  nagłówkach i w tytułach są językowe gluty:

"Join to our community" - powinno być Join our community

"How long we have to wait for GTA VI?" - How long do we have to wait for GTA VI?

Teksty zbudowane są w dużej części z takich gramatycznych pokrak:

...as further we go then more bigger and more advanced GTA games become, (the further we go the bigger and more advanced GTA games are)

Ktoś kto ogarnia angielski powinien przejrzeć te teksty i poprawić, bo jest obciach

Ogólnie jak tak patrze i porównuje z innymi forami to myślę że kwestia czytelności raczej jest na dość wysokim poziomie, na innych to trzeba by lupe mieć w ręku bo ich czcionke czytać :D , kwestia eng faktycznie, człowiek sie nie zastanowi tylko publikuje bez konkretnego sprawdzenia, popracuje nad tym :)

11 godzin temu, Madoń napisał:

Szczerze? Nie zostałbym na tym forum. Zamknąłbym od razu ponieważ kojarzy mi się z choinką - nic nie jest czytelne... Sorry, ale tutaj chyba chodzi o szczerość :)

Nie ma problemu, szczerość to podstawa :) ja patrzę na to z nieco innej perspektywy, to że inni stosują wyraziste kolorki związane z GTA to nie znaczy że u mnie muszą być, po co sie przypasowywać do innych skoro można zrobić to inaczej :) i tak w zasadzie treść to podstawa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności