Skocz do zawartości

Po co taka strona?

hazael

Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem ostatnio analizę swojej strony w MOZ i ze zdumieniem znalazłem taką stronę  www.wwwwwwwwwwwwww.net  - rzekomo wskazano na niej moją witrynę, tyle, że nic na niej nie znalazłem. W każdym razie spojrzcie w źródło ile syfu. 

Ranking spamu w MOZ wskazuje na 99% :D Zastanawiam się jaki ma cel robienie czegoś takiego? ktoś bawi się w czarne Seło?

Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu.

Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne.

Cytat

rzekomo wskazano na niej moją witrynę, tyle, że nic na niej nie znalazłem.

bo pokazują to tylko robotowi Google

Cytat

W każdym razie spójrzcie w źródło ile syfu

A po co paczyć, schemat stary jak internet

Cytat

Zastanawiam się jaki ma cel robienie czegoś takiego?

żeby zarobić.

Ostatecznie znalazłem tam swój link - został wygenerowany na podstronie. Tylko po co? Kto go tam umieścił?

Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu.

Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne.

• 2 tygodnie później...

@MaxPan Da się jakoś przed tym zabezpieczyć ? tz. przed kradzieżą treści ? Na wp kiedyś była wtyczka blokującą pp myszy i ctrl+c ale to w sumie żadne zabezpieczenie.
Sam ostatnio dostałem info na wp, że ktoś wspomniał o moim wpisie u siebie na stronie, wbijam a tam jota w jotę kopie moich artykułów....

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności