Skocz do zawartości

[projekt] Katalog firm z wizytówkami na poddomenach

adiz

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas praktyk zawodowych w październiku ubiegłego roku zacząłem tworzyć katalog firm z wizytówkami biznesowymi. Korzystając z nadmiaru wolnego czasu postanowiłem przepisać i dokończyć moją pracę. 

Potrzebuję Waszych opinii i sugestii. Zależnie od tego sprecyzuję w jakim kierunku pójść z tym projektem.

Kody do testów dla chętnych przez PW
Tylko unikalne wpisy.

Link do katalogu:  https://biznes.warszawa.pl/

Cały projekt został zrobiony w frameworku PHP Laravel, niekóre pomniejsze fragmenty w JS z użyciem jQuery, a wygląd tworzyłem samemu wspomagając się gotowymi elementami z bootstrapa.

Ogólne funkjconalności:
- Slider z ostatnimi wpisami
- wpisy tylko dla osób z kodem
- wyszukiwarka wpisów
- sortowanie po kategoriach
- miniaturki z krótkim opisem odsyłające do wpisu

- Cloudflare SSL na stronie oraz poddomenach

- responsywna strona

Dla ludzi:
- wpis na osobnej poddomenie (dodający sam wybiera jak pod jaka poddomeną wpis ma być dostępny)
- licznik wyświetleń wpisu
- ocenianie wpisu (możliowość zmiany oceny, wynik widzimy od razu bez konieczności przeładowywania strony)
- dynamicznie generowane miniaturki wpisów
- komentowanie wpisów
- google rich snippets we wpisach (Menu nawigacyjne, Firmy lokalne, Produkty, Fragmenty opinii, geolokalizacja)
- mapa google z lokalizacją firmy
- automatyczne zaznaczanie na mapie google podczas dodawania wpisu
- własny opis w tagach <description> i <keywords>

Pewnie o czymś jeszcze zapomniałem więc jak coś to pytajcie.

Dziękuję za konstruktywną krytykę :)

prędzej czy poźniej taka strona "poleci" za thin content i słabą strukturę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności