Skocz do zawartości

The keyword phrase doesn't currently trigger any of your ads.

burzam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

uruchomilem konto i po jednym dniu mam taki komunikat:

The keyword phrase doesn't currently trigger any of your ads.

You may receive this message if the keyword or keyword phrase:

* Is in a paused or deleted Ad Group or Campaign.

* Is rarely included in search queries. (In this case, your ad will begin showing for this keyword soon. You don't need to do anything.)

czekalem 24 godziny i nic, dalej to samo.

- Nie mam skasowanej grupy ani zawieszonej

- Slowa sa aktywne

- CPC mam wysoki - a nawet przy zmianie na ekstremalnie wysoki dla wybranego slowa nie pokazuje go

- Wysoki dzienny budzet - pokazuje mi ze moj budzet jest w sam raz na moja kampanie

Ktos pomoze ?

w takim razie

In this case, your ad will begin showing for this keyword soon. You don't need to do anything.

tylko pytanie kiedy będzie to "soon" ;)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

wlasnie tak google prubuje podbic stawke za klikniecie

czasmi trzeba czekac nawet 2 do 4 dni

ale jezeli i to nic nie da

to musisz dac wiecej za klikniecie niech twoje reklamy sie zacznom wyswitlac poczekaj tydzien czy dwa i zacznij delikatnie powoli cdzinie obnizac koszt za klikniecie

testowalem to juz pare razy rowniez ostatnio wlasnie opisalem to w innym temacie

mialem nowa kampanie na nowea banze

dalem za klikniecie 50 centow latwa fraza mamal konkurecia

czekam i nic

dalem 80 centow zaczela sie powoli roskrecac na dobre sie rosskrecila po tygodniu i wowczas zaczolem codzienie obnizac koszt za klikniecie az zeszlem do 25 cento a kampania teraz chula ze hej

rowniez w tym zamym czasie zrobilem inna kampanie

konkurecia = 3 inne firmy czyli problemy zeby sie wbic za 5 cento nie widzialem

ale google widzialo

i nie chialo wyswietalac za 5 centow

podbilem do 30 zaczelo wyswietlac poczekalem tydzin i powoli obnizylem do 6 centow i teraz jestem z lewej na pierwszym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności