Skocz do zawartości

Dedicated website IP

real

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam, że do tej Twojej strony prowadzą linki z innych stron/domen... wiec jeśli wszystkie będą stały na tym samym IP może mastąpić spadek pozycji.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zakładam, że do tej Twojej strony prowadzą linki z innych stron/domen... wiec jeśli wszystkie będą stały na tym samym IP może mastąpić spadek pozycji.

Powiedzmy mam dwie domeny o tym samym website IP które stoją na tym samy serwerze

o tym samym numerze IP serwera i linkują do siebie i google tego raczej nie widzi(bądź nie chce widzieć)

Jednak od dzisiaj jedna z domen ma unikalny nr. IP domeny(nie mylić z serwera)

tzn jedna domena ma website IP xx.xxx.xxx.68 a druga xx.xxx.xxx.89

czy to coś zmienia ?

NIE CYTUJ WSZYSTKIEGO bez potrzeby ! :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

co reklamowac?

No prosilem hosingodawce o uniq IP,

a jak rozumiem obydwie domenki są tej samej klasy c,

czyli jest uniq, ale nie do końca ??

Zaznaczam że niezabrdzo sie na tym znam :(

NIE CYTUJ WSZYSTKIEGO bez potrzeby ! :)

Ale ja lubie :P i czemu twierdzisz że bez potrzeby ?

Ale ja lubie :) i czemu twierdzisz że bez potrzeby ?
Ponieważ odwiedzający forum posiadają umiejętność czytania i zakładam, że większość z nich potrafi połączyć następujące po sobie odpowiedzi w logiczną całość bez potrzeby bezsensownego cytowania!

Poza tym takie praktyki powodują zbędne wzrost bazy danych. Nie wiem czy ty to akurat wiesz, ale im większa jest baza danych, tym więcej potrzeba czasu na jej przeszukiwanie aż do momentu, iż staje się t praktycznie niemożliwe!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności