Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty tylko wysokiej jakości

Inka22

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

nazywam się Marta Niegierewicz i jestem copywriterem z 12-letnim stażem.  Dodatkowo jestem twórcą autorskiego szkolenia dla nowych copywriterów. Wykonam wysokiej jakości teksty:

- na zaplecza tematyczne

- blogi

- strony www

- do sklepów

-  e-booki (% od sprzedaży)

Ogólny cennik: od 10 zł za 1000 znaków za teksty na dobre zaplecza

Umiem analizować źródła i syntetyzować wiedzę, więc większość tematów nie jest dla mnie problemem. Nie piszę precli, innej słabej jakości za niskie stawki i tekstów "na jutro". Chcesz mieć wysokiej jakości tekst, niezależnie od przeznaczenia? Pamiętaj, że wartościowy content jest na wagę złota. Zapraszam już teraz! Portfolio na życzenie do wglądu. Przez lata współpracowałam z wieloma zleceniodawcami i agencjami. Z niektórych kontaktów powstały naprawdę świetne, długoletnie współprace i na przykład w taki oto sposób stałam się pasjonatką ornitologii ;)

Dodatkowe ważne informacje:

- na Textbookers moja średnia to 5,70.

- mogę wystawić fakturę przez Useme

- mogę podpisać UoD

- mogę się też rozliczyć samodzielnie, jeżeli tak Ci wygodniej

- jestem rzetelna i poszukuję poważnej współpracy,  akurat szukam nowych wyzwań, mam dużo pomysłów

Kontakt: martaniegierewicz@o2.pl, PW rzadko odbieram :)

Pozdrawiam ciepło,

Marta Niegierewicz

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności