kava Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Impreza odbędzie się 13 stycznia, w sobotę, KRAKÓW, godz. 18.00 Knajpa: ClubClu ul. Szeroka 10, Kazimierz godzina 17.00 W knajpie nie ma nic do jedzenia, nawet czipsów, w związku z czym poleca się wpierw się czegoś najeść. Panie powiedziały też, że śmiało można zabrać coś swojego do jedzenia i nikt się za to nie obrazi. Mamy zarezerwowaną średnią salę. Nocleg: Xann & company rezerwuje apartament w centrum Krakowa, wychodzi 50zł za osobę, obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy, reszta musi sobie zorganizować sama lub upchać się u jakiego Krakowiaka. Kontakt u Xanna. Wstępnie: Cytat 1. Kava2. Szy 3. jimmi 4. MMP 5. AQQry 6. Xann 7. Szook 8. Krupek 9. kadzielawski 10, 11. FhC & dziewczę 12. KuRT 13. Diwi 14. noone - może zawieźć 3 osoby z Warszawy 15. Jor.pl 16. martynski - moze przenocowac kilka osob z krakowa 17. TTSEO 18, 19. Intruder + dziewczyna 20. webtronic - 2 osoby może zgarnąć z Częstochowy 21. luq - cztery miejsca w samochodzie z Warszawy 22. vel 23, 24. Irek z Żoną 25. grager 26, 27. adek x 2 28. CezAre 29. jedi 30. robson 31,32. kac z Agnieszką 33, 34. jeż &co. 35, 36. Lordbart &co. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jestem za Katowicami, powrót z Krakowa troszkę ciężki był ostatnio i nie chcę tego powtarzać :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 KAVA wpisz prosze Warszawę bo nie mogę zagłosować STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Możesz, możesz :-) Wpadaj! Nocleg się załatwi Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 wpisz prosze Szczecin, bo kurde. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja bym reflektowal Warszawe chodz mialo byc spotkanie jakis czas temu jednak nic nie wyszlo Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie rozwadniać tematu! La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 luq napisał(a): Kava, czy ie dałoby się w okresie poświątecznym? (np. 27 grudnia?) Obawiam się, że istnieje spory ułamek takich, którzy w tym terminie będą już chłodzić szampana w jakimś domku w górach. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 a ja sie nie dziwie sie ze mlodziez wypada, wypadaja w gory postawilbym na Krakow w okresie miedzyswiatecznym ;> https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 zdecydujcie coś, jak dla mnie to nie ma znaczenia i tak mam daleko Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dwie opcje: pierwsza - w piz%u daleko druga - w piz%u daleko, albo i jeszcze dalej Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Padła konkretna data i może trzymajmy się jej. Zgadzam się, że okres między świętami a nowym rokiem nie jest przyjazny. Głos w ankiecie oddałem - mogę przenocować 2 osoby które nie mają alergii na psy i królika. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Saint napisał(a): Ja bym reflektowal Warszawe chodz mialo byc spotkanie jakis czas temu jednak nic nie wyszlo wyszło wyszło tylko Ciebie nie było. No ale nie kontynujmy wątku bo nie dotyczy on Wawy STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 www.witamy w katowicach... krakow feee... ale moze bedzie trzeba sie poswiecic a w k-ce dalej laski w topless chodza i podaja zimne drinki w krakowie juz zima .. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Wtrące swoje pięc zł , w tym terminie również mamy zamiar ogranizowac mega party SEO w Krakowie z piątku na poniedziałek z noclegami , w Katowicach taczej trudno o nocleg dla conajmniej 20 osób chociaz jeśli ktoś bedzie miał takowe namiary to prosze. Wstępnie zbieramy chętnych zeby zorientowac się jak duzego noclegu musimy poszukac Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.