Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
szykuje się najwieksza impreza do tej pory w historii i miało by nie byc aparatu :) ten nr nie przejdzie

Szykuje się najwieksza impreza do tej pory w historii i miało by nie byc striptizu? ;)

Ten numer nie przejdzie! ;)

Oczywiście, będę, najprawdopodobniej z mężem. Wszystkich żądnych obcowania z moją osobą, jak i innymi z listy powyżej, serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam, J.

Psze państwa, byłam dzisiaj w ClubClu i kilka informacji:

a) otwierają o 18! Więc przesuwamy godzinę startu na 18. Jeśli ktoś koniecznie musi wcześniej, tuż obok są dwa miłe kawiarnio-puby, przycupnijcie w tym po prawej.

B) W knajpie nie ma nic do jedzenia, nawet czipsów, w związku z czym poleca się wpierw się czegoś najeść. Panie powiedziały też, że śmiało można zabrać coś swojego do jedzenia i nikt się za to nie obrazi.

c) w łazienkach są rybki :)

d) będziemy densić! :)

e) mamy zarezewrowaną średnią salkę.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

:) W knajpie nie ma nic do jedzenia, nawet czipsów, w związku z czym poleca się wpierw się czegoś najeść. Panie powiedziały też, że śmiało można zabrać coś swojego do jedzenia i nikt się za to nie obrazi.

c) w łazienkach są rybki :D

to może tak staropolskim zwyczajem Panie niech zrobią kanapki i sałatki a Panowie zadbają o alkohol;) Bo po alkoholu człowiek robi sie głodny, boje się że po północy zjemy te rybki ;)

a może w tych dwóch klubo-kawiarniach cos jest do jedzenia ?

Ciężko powiedzieć, bo nie zwróciłam na to uwagi, niestety. W razie czego mam sprawdzoną restaurację obok - Arka Noego się zowie, ale schabowego z kartoflami to tam nie ma.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności