Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mnie nie bedzie bardzo mi przykro ale mam pilny wyjazd nad morze.... myslalem ze dopiero jutro no ale termin mi sie zmienil... zycze milej zabawy.... moze innym razem

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Hello :D

BYło za********e wręcz bym powiedział odlotowo

Co ty mozesz pamietac :D

AaAAaaaa moja głowa...!! zdjęcia, filmy i inne zapiski na PM :D

Dzięki za mega impreze :)

pzdr

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Panie i Panowie, pierwsze foteczki :D

Albo tu https://kava.punio.eu.org/seo2007/seo_2007/fotki_kavy

Albo zipek lo-fi i higher-fi.

Dla nieobecnych, impreza w skrócie :))

Zaczęliśmy o 18.00, rozparcelowaliśmy się po średniej salce Club Clu, opuściwszy uprzednio nasze apartamenty. Xann na początku wszystkim robił zdjęcia, co było całkiem słuszną decyzją :) Przyszła wódka którą racjonował krupek w tempie zawrotnym, dla niektórych, jak się później okazało, zbyt zawrotnym ;) Tym sposobem przyczynił się on do rozluźnienia atmosfery popsutej nieznaczną falą marudzenia na lokal, w której muza grała nieco zbyt głośno. Za głównych rozkręcaczy poza krupkiem uznaję Xanna (do czasu) oraz jimmiego :) Fakt, że nikt nie miał pojęcia kto jest kto (plakietek z nickami nie było) nie przeszkadzał z nawiązywaniu gorących kontaktów międzyludzkich. Potem nie wiem co się działo :P jednak nieco później dotarli do nas jeże, Intru z velem, Szy i zero3. Tańców nie brakło, nawet normanos densił! Godzinami późnymi zwinęliśmy się z miejsca, przetransportowaliśmy do apartamentu, gdzie zabawa trwała dalej, przynajmniej dla części ;) Pizze były duże, Noone śpiewał hiciory bez gitary, jeżu tańczył na stole i to nawet nie sam :D a skandowanie roznosiło się po całej okolicy, gdyż ktoś mądrze postanowił otworzyć drzwi balkonu na ościerz...

A rano... :]

Tak było?;)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Uwaga.

Link do pakietu fotek (230 szt) z trzech aparatów Xann'a , Kawy, FHC. Zdjęcia stuningowane, Nie powiem odzwierciedlają HARDCORE imprezy :D

https://awionetka.nazwa.pl/seo-styczen.rar

PS. Zdjęcia ze względu na dobro naszych kolegów zostały przebrane (rozwodowe) zostały zniczone :D

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności