Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, to może skonsultuj z owymi Krakusami, czy nie mogliby w styczniu udostępnić paru metrów kadratowych na śpiwory? Ew. daj mi namiary do kogo mam pukać na PW? :D

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

xann to ja sie pisze na tą katowicką w lutym :).

A Kave musze poznac face to face wiec i zajade do kraka.

Pozatym ostatnie 3 nocy w krakowie byly tak fajne ze nie smiałbym sobie odmowic kolejnej imprezki.

Wiec obie imprezki chetnie zalicze - dla mnie odleglosc nie jest przeszkodą czy to katowice czy kraków wsio ryba. :)

Pisze się na obie obiema rekoma :):(

Wiec mozna mnie dopisac

no i no i :( xann mam nadzieje ze bedziesz tym razem bez auta. Ok fajne super pojemne tzw seo friendly :) ale wtedy ty nie mozesz byc seo friendly.

Jezeli kazdka krakowska impreza jest tak fajna jak ta ostatnio to nawet gdybym mial 1500 KM a nie 750 to bym przybyl.

Moze uda mi sie kogos ze szczecina namowic na wypad :). Tak czy tak auta nie zabieraj :) nocleg zbedny.

W krakowie jest fajny lokal Dolce Vita :P w ostatnia noc bylismy do rana tam wiec i spanie zbedne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności