Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

musze przerwac te spokulacje , tak przyznaje ze nie bedzie to zwykłe Party Seo a ono bedzie w drugiej cześci spotkania , w pierwszej oficjalnej bedzie powołanie do życia stowarzyszenia PIO , wybranie jego władz na najbliższą kadencja jakaś prelekcja o celach i załozeniach wygłoszona raczej pod zaporszone media prasowe na to spotkanie , po cześci oficjalnej bedzie juz ta nie oficjalna ;) najciekawsza

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie offtopikować! ;)

Lutowe spotkanie to inna para kaloszy, proszę skupiać się na styczniowym i proponować miejsca w Krakowie :P Jury zadecyduje :)

Najfajniej jakby ktoś miał jakieś własne miejsce, mieszkanie, biuro etc.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Panie i Panowie, proszę się wpisywać, bo nie wiem z czym negocjować w knajpach, a sens negocjacji cen jest od ok. 25 osób wzwyż.

Jeśli ktoś przyprowadza 2 połówkę też proszę dać znać.

Mam upatrzony fajny klub :) Ale jeszcze nie mówię hop.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Ten optima jest na końca świata - w końcu kraków jest taki fajny, bo wszystko jest blisko :)

Jestem nieneutralnie, bo lubię Podgórzy :) - 5 minut piechoty z Kazimierza i 20 minut od Rynku Głównego - Wisła tez jest :hello: - np. https://www.dom-patria.com.pl/ albo https://www.hotel-rubens.pl/ - ale raczej dla spanie niż spotkanie.

PS: Najprawdopodobno też będę

Spac tez trzeba :)

O miejsce sie nie martwcie bo sie po prostu zarezerwuje miejsce gdzies, stolik czy cus, duuuzy stolik raczej :hello:

tylko kwestia taniego w miare noclegu dla przyjezdnych, jakby co zapraszam czesc osob do mnie - pokoj 3 metry na 5, po rozlozeniu luzka 1 m2 zostaje :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

szacuje koszt imprezy na 100 ,- na głowe plus minus (nocleg, piecie, jedzonko ,picie i picie ) myśle ze kwota nie jest wygórowana , niestety odnośnie noclegów musimy podjąc decyzje do przyszłego tygodnia ile osób bedzie brało necleg zeby zrobic rezwerwacje

i? wiadomo coś więcej? co, gdzie, za ile?

Z noclegami jest tak że praktycznie mozna sobie organizowac w własnym zakresie , ja bedę wynjamował apartament w centrum Krakowa jeśli ktoś reflektuje to wpisowe za nocke jest 50,- w zależności ile osób sie uzbiera taki dyzy apartament (mieszkanie) wezme

Chętnych zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności