Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widze ze tu dobra paczka znajomych a kogos nowego z forum.... przyjmiecie na hmmm dyskusje alkoholowe o SEO? bo sie zastanawiam czy nie wpasc?

nowego na imprezie a nie na forum bo tu juz jestem szmat czasu.....

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Ale to kobiety obowiązuje, chyba? My zaś będziemy wilkami.

Mogą być też ogry. Dopuszczamy też jednego jeża.

Widze ze tu dobra paczka znajomych a kogos nowego z forum.... przyjmiecie na hmmm dyskusje alkoholowe o SEO? bo sie zastanawiam czy nie wpasc?

Siur, już dopisuję. Będziesz za królika, wilka czy ogra?

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

nowego na imprezie a nie na forum bo tu juz jestem szmat czasu.....

Impreza ma charakter otwarty wszyscy są mile widziani - mam nadzieje ze sie pomieścimy :brawa:

Marketing internetowy dla firm

a mozna wiedziec przyblizona ilosc osob, co do mnie jeszcze nie wiem do wiem sie 11 stycznia.... Kiedy przyblizona pora zakonczenia spotkania ?

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności