Skocz do zawartości

Meeting zimowy Śląsko-Małopolski

kava

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra panowie... Obserwuje ten temat od dłuższego czasu i nie moge się zdecydować ale OK ostatecznie wbijam do was do Krakowa !

Niepokoi mnie troszkę kwestia noclegu...? Ktoś może szuka drugiej osoby do pokoju !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

ja tam rano jade do wroclawia pociagiem najprawdopodobniej a wiec mozesz jechach cezary ze mna bo cos mi sie wydaje ze zostaniemy tam do rano.... no chyba ze nie wracasz do poznania :heej:

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

może ktoś z krakusów coś doradzi w kwestii noclegu i nie tylko. Przyjeżdzam z żoną do krakowa do południa, chcemy pochodzić po Krakowie, bo aż wstyd że nigdy wcześniej nie byłem w tym pięknym mieście:)

Co radzicie zobaczyć ? :heej:

I nie wiem co z noclegiem, może polecicie jakiś przyzwoity hotel za normalną kase, tak gdzieś może blisko miejsca spotkania

Z góry dzięki za info

Adrian

moze ktos jedzie z zakopanego lub cos podrodze trasa zakopane- krakow bo ja pojade. czekam na PW jak cos

Ps. czy ktos moze wie jak trafic z dworca do tego klubu... :) bo ja nie moge sie doszukac nawet rozkladu krakowa, a w krakowie wiem tylko gdzie jest rynek...

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

bo ja nie moge sie doszukac nawet rozkladu krakowa, a w krakowie wiem tylko gdzie jest rynek...

google maps się zepsuło?

na Szerokiej lokal jest, czyli Kazimierz. wskaże Ci każdy napotkany trzeźwy i nietrzeźwy krakowianin.

z dworca możesz tramwajem, np 3, 13, 34

za taxi 10 zł ostatnio płaciłem na tej trasie

Jesli bede w Krk to pewnie wejde... a co mi tam :] Zwlaszcza, ze Jimmi bedzie dbal, zebym sie nie spil jak swinia ;) hie hie hie

Jeszcze mam tylko dylemat: ostatnie szkolenie w Lodzi, czy biba w Krk... zostanie rozwiazany w koncu i ten problem !!!

Podpis tu, podpis tam, podpis dobrze zrobi nam :P

Bloga sobie zrobilem

A od 1.kwietnia jestem

MCP.jpg

W wyniku dużej ilości chętnych przekroczylismy mocno rezerwacje 10 osobowego aparatmentu i musiałem wziąśc drugi tak wiec w chwili obecnej mamy dwa w tym jednym są jeszcze wolne miejsca , koszt na osobę wychodzi 58,- Jeżeli jeszcze ktoś spoza wcześniej do mnie zgłoszonych bedzie reflektował prosze na PW

Apartamenty są wolne od 14 do 12

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności