Skocz do zawartości

Pewniaki.pl statystyki i analizy Lotto

pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda to dość przejrzyście, podoba mi się. Gdybym był fanem tego typu gier, pewnie chętnie bym śledził i analizował.

Nie przeglądałem zbyt wnikliwie, ale tak na pierwszy rzut oka dziwne są dla mnie dwie kwestie:

• Na blogu tylko jeden artykuł, co więcej po angielsku - w dodatku się nie ładuje. Obstawiałbym, że to jakiś zapychacz, który został z czasów tworzenia nowego wyglądu - jednak niezależnie od tego, jeżeli strona jest w sieci i nofollowa nie ma - osobiście proponowałbym to po prostu wywalić, a blog zapełnić realną, ciekawą treścią w języku strony.
  • "2. Wykorzystaj" - na stronie głównej, <a href> bez żadnego odesłania - jeżeli chcieliście po prostu mieć tam to podkreślenie, można zrobić to zwykłą klasą, bez robienia z tego dziwnego, pustego odnośnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności