Skocz do zawartości

Dlaczego jestem tak daleko w Google?

seba123

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, koprobo napisał:

powinna naturalnie być jedną z górnych pozycji z racji że sama domena w 100% odpowiada temu co wpisuje.

totakniedziała.pl

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

20 godzin temu, okazwłoka napisał:

Dlaczego mam tak daleko szukać, skoro mogę wpisać kody rabatowe? 

Bo kolega tam szukał ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

problem jest w tym że klient jest leniwy, szuka tam gdzie mu wygodnie,  w adwordsach masz możliwość sprawdzenia po jakich hasłach szukają twojej oferty klienci. E kody to raczej niszowe hasło. Osobiście uważam że lepiej skupić się na większej ilości haseł typu "kody do stonki", czy innej sieci, niż bić się o hasło kody. Ilość chętnych na tym aby łapać prowizje od programów partnerskich jest sporo, to niezły cash za to ze się nic nie robi :) w większości mają o 5 poziomów większą wiedzę na temat pozycjonowania niż ty, a jak jej nie mają korzystają z usług tych którzy mówią że wiedzą jak pozycjonować, cześć tylko mówi, część także wie. Tak czy inaczej to roboty przed tobą

@seba123 Samo dodanie bloga nie zrobi Ci topu na tą pojedynczą frazę. Raczej musisz kombinować z adresem docelowym, który ma na tą frazę uplasować się w topie.

Analizuj optymalizację + profil linków - u siebie oraz u konkurencji. Jeśli wyciągniesz prawidłowe wnioski, to może uda Ci się podwyższyć pozycję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności