Skocz do zawartości

Jakie są najlepsze frazy dla mojej strony?

aventurero

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, aventurero napisał:

Nie wiem, o jakich reklamach Panowie mówicie, bo ja tam nie mam żadnych

Ależ skąd, to są tylko "ficzery"

tXiKtbl.jpg

Wyłącz adblokera i przejrzyj na oczy :) Nawet nie wiesz co masz na stronie. Poza tym są to ADS-y, a one przypadkowo na stronie nie lądują.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

11 godzin temu, Maksiulek napisał:

Wyłącz adblokera i przejrzyj na oczy :) Nawet nie wiesz co masz na stronie. Poza tym są to ADS-y, a one przypadkowo na stronie nie lądują.

Może to jest powód dla którego informatyk nie da nikomu dostępu do strony. :)

Agencja marketingowa OnRise - Pomagamy firmom pozyskiwać klientów oraz zwiększać sprzedaż za pomocą marketingu oraz reklamy internetowej.

@OnRise Możliwe. Ale jak się nie ogarnia własnej strony od frontu, tylko ją przeglądając, to nie jest dobrze.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

23 godziny temu, aventurero napisał:

I tak : powiedziano mi, że ten HTTPS nie jest konieczny, bo na stronie nie można nic kupić, ani w żaden sposób nie zostawia się swoich danych.

Bo to jest racja. Zaiste nie ma żadnego sensu szyfrować transport jawnych danych.... Ale G jest innego zdania :spiteful:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 14.05.2020 o 12:28, aventurero napisał:

powiedziano mi, że ten HTTPS nie jest konieczny, bo na stronie nie można nic kupić, ani w żaden sposób nie zostawia się swoich danych

Nie jest potrzebny ale obecnie ludzie zwracają uwagę na brak tego protokołu tak samo jak i google.

Nie wiem, o jakich reklamach Panowie mówicie, bo ja tam nie mam żadnych

Jest dużo reklam google, które wyświetlane są za pomocą targetowania behawioralnego. Bardzo nieprofesjonalnie to wygląda.

Zawsze proszę znajomego informatyka o wprowadzenie zmian, bo sam nie dam sobie rady

Jeśli nie potrafisz się dogadać z informatykiem to go wymień. Po za tym informatyk w zasadzie nie jest od stron internetowych to bardzo szerokie pojęcie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności