Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem Aventurero, na stałe mieszkam w Ameryce Płd. Trafiłem na forum, bo szukam informacji o wypozycjonowaniu naszej małej strony internetowej oferującej wyprawy do Peru, dla wszystkich rodaków lubiących zwiedzać bez biura podróży. Strona prowadzona przez polonię peruwiańską. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia.

https://peruexpedicion.com/

Strona do xxxx za przeproszeniem.

Np. Możesz też bardziej tradycyjnie wysłać do nas zgłoszenie chęci wyjazdu, korzystając z formularza kontaktowego, który znajduje się na dole tej strony.

Gdzie? Po jakimś czasie znalazłem i trzeba go pobrać później do Was wysłać.

Gdzie jest adres na innej podstronie, brak podstrony kontakt.

Ponadto mnóstwo reklam na Waszej stronie z butami, grami, medalami z mennicy itp.

Ogólnie to dno, w życiu bym nie skorzystał z oferty bo zapleczówki lepiej wygladają.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

50 minut temu, Finan napisał:

Ponadto mnóstwo reklam na Waszej stronie z butami, grami, medalami z mennicy itp.

U mnie wyświetla się mnóstwo reklam z automatyką budynkową.   :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock A jaką masz stronę? Bo napisałeś tak że nic nie wiadomo.Masz np. stronę z seks ogłoszeniami i tam wyświetlasz reklamy z automatyką?

Jeśli tak to ktoś robi to niestety ale nie optymalizuje swoich zarobków, taka prawda.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności