Skocz do zawartości

Jak byście zrobili ?

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Na Twoim miejscu zdobywałem by linki z publicznych miejscówek wszystkie wpisy w księgach, komentarze, profile, posty, jakieś redirekty, inne.Lub ciągle kupowałem by punkty SWL w jakimś Polskim SWL na przykład LinkTak Ale to że to Polska strona wcale nie znaczy że stoi na Polskim IP.

8 godzin temu, Stranek napisał:

Co byście na moim miejscu kupili ?

8 godzin temu, Stranek napisał:

Chciałbym  na nie dodać natajńsze , polskie linki

XRumer

Nie ma lepszej masówki. Linki wyjdą najtaniej na 1 szt, oczywiście jak się nauczysz obsługiwać ten soft i będziesz miał dobry soft do wyszukiwania miejscówek np. A-Parser.

To tak na poważnie. A odpowiadając na pytanie - kupuj na alledrogo :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Też bym kupił jakąś dobrą dodawarkę. XRumer to wyższa szkoła jazdy.

Z prostszych do obsługi to może jakiś Publiker, tylko nie wiem czy wart swojej ceny, ich support jest żałosny.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zresztą Publikerem nic nie dodacie, bo już era preclów i katalogów, które on obsługiwał jest za nami. Te co stoją są tak zabezpieczone, że publiker do nich nie doda. Ten soft na chwilę obecną to można rozpatrywać tylko w kategoriach obsługi własnego zaplecza, bo baza publiczna praktycznie nie istnieje.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

W dniu 21.05.2020 o 10:49, dziobek napisał:

Też bym kupił jakąś dobrą dodawarkę.

By się napić piwa nie potrzeba kupować browaru. W tym konkretnym przypadku rekomenduje zakup skrzynki piwa od browarnika

:pisze:

Co się równa zlecić komuś kto ma stosowne softy  jako usługę .....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzieki za odpowiedzi.
Czyli wychodzi na to , że najlepiej poszukać kogoś kto mógłby puścić jakieś linki z xrumera czy innego tego typu softu.

Dużo osób pyta po co mi te linki.

Chce zdobyć na moje domeny crapowe polskie linki tylko po to , żeby ładnie wyglądały.

1 godzinę temu, Stranek napisał:

linki tylko po to , żeby ładnie wyglądały

Ja mam linki, ale ani nie są ładne ani ładnie nie wyglądają (wszystkie ahrefsy poblokowane ) no i najtańsze też nie są :D Za to robią robotę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Cytat

Dzieki za odpowiedzi.
Czyli wychodzi na to , że najlepiej poszukać kogoś kto mógłby puścić jakieś linki z xrumera czy innego tego typu softu.

Teoretycznie tak, praktycznie znająć życie dużego budżetu na to nie masz, nie wiem czy ktoś będzie chcieć stopować swoje projekty, przygotowywać bazę i bawić się w  takie "linkowanie".  

2 godziny temu, MaxPan napisał:

Teoretycznie tak, praktycznie znająć życie dużego budżetu na to nie masz, nie wiem czy ktoś będzie chcieć stopować swoje projekty, przygotowywać bazę i bawić się w  takie "linkowanie".  

Budzetu nie mam duzego bo szukam crap linków w taniej cenie.
Nie chce pozycjonować stron - nie liczę na efekty.

17 godzin temu, blake napisał:

Ja mam linki, ale ani nie są ładne ani ładnie nie wyglądają (wszystkie ahrefsy poblokowane ) no i najtańsze też nie są :D Za to robią robotę.

Rozumiem widzę tutaj po Waszym stażu chłopaki , że żartów sobie z SEO nie robicie.
Natomiast ja nie potrzebuje pozycjonowania/pozycji a jedynie linki dzięki , którym domena będzie wyglądałą jakby ktoś ją pozycjonował i coś na niej robił a nie pusta domena 0 baclinków , która wygląda jakby ktoś tydzień temu kupił domenke ;)

Ciężko będzie mi znaleźć jakieś blasty czy coś w tym stylu ?
Potrzebuje jak największej ilości linków z jak największej ilości domen.

Cytat

Budzetu nie mam duzego bo szukam crap linków w taniej cenie

Domyśliłem się,  dla tego szukaj kogoś u kogo softy stoją nie używane, ale zapłacone abonamenty, ma jakieś PL bazy. To nie ma znaczenia co Ty chcesz tymi linkami robić. Chodzi wyłącznie o czas i zasoby. W skrócie po co ktoś ma linkować Ciebie za 20 zł jeśli w tym czasie zarobi 100? Napisz ogłoszenie (poprawnie) może ktoś odezwie się. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności