Skocz do zawartości

Jak byście zrobili ?

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, okazwłoka napisał:

przebierasz w ofertach

Tylko nie omieszkaj określić  budżet na to przeznaczony ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 25.05.2020 o 13:06, okazwłoka napisał:

Dajesz ogłoszenie w dziale i przebierasz w ofertach

Pierdu pierdu!

To tak niezależnie od treści ogłoszenia. Oku!!!

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To może zbieraj linki na porzuconych blogach typu blogspot, wsadź w komentarz linki do wszystkich stron, później kopiuj wklej.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Na pewno sposobem jest np. linktak.pl. Można mieć linki z 200 różnych domen (koszt linka nie większy niż 10 pkt, w praktyce będzie to około 1500 punktów, a to daje ~ 10 zł na mc).

@Epso  Czyli uważasz, że użytkownicy używają linktak.pl mimo, że tylko szkodzi, a administracja utrzymuje nierentowny biznes? A może masz jakieś dowody na to? Bo z tego co wiem o branży, a dalej mało wiem, to że nasze domysły niewiele znaczą.

@topic Jeśli myślę, że jesteś tym, kim jesteś to pewnie wszystkie katalogi, portale ogłoszeniowe i harvest polskich for + komentarzy.

7 godzin temu, MaxPan napisał:

Coś Ty nie powiesz :D Jak byś poświecił trocha czasu na czytanie to zrozumiałeś by, serpy go nie interesuje on generuje ruch z innych stron ta strona w zasadzie może być nawet zbanowana w Google. 

Dokładnie, nie zalezy mi na jakosci linkow.

W dniu 29.05.2020 o 15:19, okazwłoka napisał:

Na pewno sposobem jest np. linktak.pl. Można mieć linki z 200 różnych domen (koszt linka nie większy niż 10 pkt, w praktyce będzie to około 1500 punktów, a to daje ~ 10 zł na mc).

Tam jest jakaś rotacja tych linków czy cały czas te same ?
Jak dodam parę domen kupie linki to bede mial linki rozne na domenach czy raczej te same ?

Co do zakupu linków automatycznym softem nikt się do mnie nie odezwał w tej sprawie.
Pokupowałem trochę linków na allegro itd. 
Zobaczę jak to wyjdzie ilościowo w stosunku do ceny.

@Stranek ale co Tobie takie linkowanie daje?

Zawsze możesz powiedzieć że promujesz strony i maskujesz swoje działania , robisz ukryte 301, ukryte zaplecza itd. I wtedy nikt tegonie zweryfikuje na 100%

W dniu 24.05.2020 o 17:39, Stranek napisał:

Chce zdobyć na moje domeny crapowe polskie linki tylko po to , żeby ładnie wyglądały.

W dniu 29.05.2020 o 15:07, MaxPan napisał:

@dziobekTo może poczytaj, że jego interesują wyłącznie domeny PL

@MaxPan

Polskie blogi na blogspocie lub innych tego typu serwisach są za mało polskie?

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Nie rozumiesz o co chodzi i chcesz mnie egzaminować? Te linki mu nie pomogą z tym co on chce osiadać. 

On ma dość specyficzny ale skuteczny raz tym się zajmuje, sposób zarabiania, nie jestem upoważniony Tobie tłumaczyć, ale mylisz się. Te linki mu nie pomogą z proste powodu, to są SUBDOMENY. On potrzebuje jak najwięcej linków z głównych domen. Musi to Tobie wystarczyć i tak nic więcej nie doradzisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności