Skocz do zawartości

Kilka domen i pare pytan...

optyk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry,

Posiadam kilka domen. Niektore z nich sa juz zaindexowane.

Mam takze domeny z ta sama nazwa lecz o innym rozszerzeniu... i tu mam pytanie:

Jezeli domena "www.mojanazwa.com" jest domena glowna na ktorej prowadze serwis to czy oplaca sie utworzyc index.html na pozostalych domenach o tej samej nazwie "mojanazwa.pl", "mojanazwa.com.pl", "mojanazwa.net" i wrzucic tam linki do stron pozycjonowanych oraz link do poprawnej strony, czy po prostu ustawic automatyczne przekierowanie w panelu admina na "mojanazwa.com". Dodatkowo posiadam jeszcze wersje z myslnikiem.. "moja-nazwa.com". Czy w tym wypadku wykorzystac to jako obiekt do linkow czy tez zrobic tylko przekierowanie na glowny serwis?

Jak sie sprawa ma w przypadku subdomen?

Jezeli posiadam www.mojekonto.com i chce rozdac znajomym troche miejsca tworzac im osobne subdomeny oraz ftp nie majace nic wspolnego ze strona glowna ale posiadajace adres np. www.ziutek.mojekonto.com to czy na kazdej takiej stronie z subdomena moge umiescic google adsense oraz linki do stron ktore pozycjonuje?

Aa zapomnialem dodac ze do takiej subdomeny kierowalo by przekierowanie z osobnej domeny np. www.ziutek-jakistam.pl

Pozdrawiam

uc

na każdej domenie inny serwis

ze wszystkich linki do tej któą cchesz pozycjonować

z im większej ilosći domen linki tym lepiej

dobrze jakby były na roznych IP

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności