Skocz do zawartości

Pomoc techniczna na i365.pl

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za promocja? Bo niczego nie dostałem, a ciekawi mnie to ;)

To promocja dla pozostających. Ważność konta kończy mi się za miesiąc i pewnie dlatego mi ją zaproponowano. Szczegóły:

1. Darmowa domena .pl przez pierwszy rok*.

2. Dodatkowe 2GB transferu miesięcznie.

3. Trzy miesiące gratis czyli konto ważne do kwietnia 2008.

* rejestracja dotyczy nowej domeny i odbywa się do końca roku 2006

To dla konta za 99 zł rocznie.

Edit: oczywiście 1,2,3 nie są łącznie, tylko do wyboru

Nie wiem czy Wam to pomoże co napisze, ja od supportu zawsze dostaje odpowiedź.

- kiedy wyśle maila czekam na info o otwarciu ticketu wtedy jestem pewien że go mają,

- jeżeli nie dochodzi pisze z innego maila bo nie koniecznie musi być to wina ich (kiedyś znalazłem od nich odpowiedź w spam folderze gmaila),

- z tego co dziś patrzyłem n,a ich stronie pojawił się formularz kontaktowy można z niego wysłać i jest wtedy 99.9% ze otrzymają

- ostatecznie można zadzwonić w tygodniu na biuro sprzedaży , co prawda to nie ten dział, ale są tam osoby wg. mnie też z odpowiednim wykształceniem (raz gadałem z gościem) i przekierują najwyżej sprawę.

Promocja...kilka minut temu klikałem z BOK-iem, przedłużyłem konto o kolejny rok i mi qur...nic nie powiedzieli o żadnej promocji. Konto mi wygasa 19 lutego, opłaciłem teraz bo mam wyjazd na kilka miesięcy i będe bez netu.

Zaraz się upomnę :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności