Skocz do zawartości

Strona nie ładuje się po kliknięciu z google

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Zauważyłem dosyć ciekawy problem z moją stroną. Mianowicie po wejściu z przeglądarki Google serwis ładuje się bardzo bardzo długo. Czasami po kliknięciu w link nic się nawet nie dzieje przez dosyć spory czas. Jeśli otworzyłbym stronę przez adres url to stronie zajmuje 1-2 sekundy na pełne załadowanie się. W pagespeed insights oraz gtmetrix mam wysokie oceny. Co to może znaczyć takie opóźnienie ładowania tylko z przeglądarki? Jak mogę to naprawić? Dodam jeszcze, że 2 dni temu zmieniałem tittle strony głównej, a teraz po wpisaniu mojego keyworda w Google, pojawia się stary tytuł strony, więc wygląda jakby się coś nie zaktualizowało. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale wolałem wspomnieć o tym fakcie :) Pozdrawiam!

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności