Skocz do zawartości

ONET i FSB

missy

Rekomendowane odpowiedzi

witam

czy onet daje fresh site bonus? bo zastanawia mnie jedna sprawa - zglosilem za darmo strone do wyszukiwarki onetu i po tygodniu zajmuje 1 miejsce na wazne dla mnie i popularne slowa kluczowe (nie bede zdradzal jakie)

ma ktos doswiadczenia w tym temacie?

missy

loteria slabo powiedziene

nikt nie wie o co tam chodzi a jesli ktos wie to nie powie bo wszyscy by to robili aby byc w TOP 10

uwazam ze faktem jest loteria a ostatnio widzialem nawet w TOP 10 wyniki z innych dziedzin nie zwiazanych tak jakby sie coś tam pomieszało

ale to moje subiektywne uczucie, osobiscie nie sprawdzam juz tam wyników

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Niemniej osobiscie, na podstawie wlasnych obserwacji bedę się upierał że pewna wersja FSB w ONET jest.

W przypadku wielu serwisów zetknąłem się z regułą: dobrze zoptymalizowany i wewnetrznie zlinkowany serwis, dodawany dokatalogu, robocik indeksuje, serwis pojawia się na wielu frazach na TOP1-3 i pozniej pojakims czasie spada, ale nie w odchlan jak w Google tylko zwykle kilka pozycji.

Uwazam ze Onet premiuje nowe strony w bazie, ale czasem jest w stanie je pozniej nawet wyindeksowac (chocby czasowo lub czesciowo). Zresztą dzis przekonałem się o tym ponownie na kolejnym takim pozytywnym przykladzie.

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

Niemniej osobiscie, na podstawie wlasnych obserwacji bedę się upierał że pewna wersja FSB w ONET jest.

W przypadku storn dodanych do wyszukiwarki, ale nieobecnych w katalogu utrzymuje się przez jakies 24 godziny, potem lekko spada i konczy sie po kolejnych 24 godzinach. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

W przypadku storn dodanych do wyszukiwarki, ale nieobecnych w katalogu utrzymuje się przez jakies 24 godziny, potem lekko spada i konczy sie po kolejnych 24 godzinach. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji.

a z moich obserwacji wynika, ze jak stronka zajmie jakas pozycje to sie na niej trzyma - tak mam w przypadku kilku serwisow (ponad 2 miesiace) i kilku nowych (okolo tygodnia) i mam nadzieje, ze to nie jest FSB i ze nie wylece z tych miejsc po 3 miesiacach

missy

a z moich obserwacji wynika, ze jak stronka zajmie jakas pozycje to sie na niej trzyma - tak mam w przypadku kilku serwisow (ponad 2 miesiace) i kilku nowych (okolo tygodnia) i mam nadzieje, ze to nie jest FSB i ze nie wylece z tych miejsc po 3 miesiacach

też często mi się to zdarza. Choć czasem mam złośliwe przypadki - zdarzy się że jedno z haseł (zywkle konkurencyjnych) wystrzeli w próżnie bez zadnego powodu i to przypisywałbym manipulacji (czy ręcznej czy wbudowanej w ich (o)szukarkę).

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

Na ostatnich kilku przykładach nowych domen w onet

– szybko zaindeksowane i na pozycjach z top

– w miarę dodawania nowych linków wszystko leci

– z dużych serwisów wyrzuca zaindeksowane wcześniej już podstrony zostawiając mały procent

Dodatkowo nie ma związku czy strona jest w ich katalogu, czy też nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności