Xemix Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ile zdołasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Działa wam poprawnie sprawdzacz proxy? Bo u mnie coś chyba nie hula, proxy mają status "Error 404", pomimo, że na 100% są dobre (proxy prywatne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) pzry prywatnych proxy SB dowala w spis 2 razy :: wygląda tak proxy:port::login:hasło, nie wiem czemu on tak robi, ale co ciekawo nie zawsze. Sprawdź usuń jedno : i ma działać. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Co ciekawe, nie mam nigdzie powielonych ":", a nadal nie działa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Od jakiegoś czasu przy harwestowaniu blogów pokazuje mi się błąd: Czy jest spowodowany? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ile slow kluczowych wrzuciles do harvesta? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W granicach 10-30. Kiedyś dawałem po 1000 i było ok teraz jest mało i jest błąd. Też jest błąd (nie napisałem wcześniej) jak harwestuję ponownie po pierwszym wyszukaniu Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tom nadpisz pliki z instalki (masz w katalogu scrapebox.zip - ściąga się po każdej aktualizacji - wypakuj pliki i nadpisz wszystkie) - powinno pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 @makauer tak zrobiłem w pierwszej kolejności. Nie pomogło Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feliks Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Kupiłem scrapera wczoraj i mnie też się tak już zdażyło 2 razy. Nie wiem w czym problem. Jako, że jestem początkujący mam pytanie jak zrobić aby nie było możliwości dodania danej strony 2 razy lub więcej do tej samej np. księgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Miałem podobny błąd, IE masz aktualne ?(tak mi support polecił i zadziałało) Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez zoozool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) zoozool widze masz w stopce VPSy po scrapeboxa, powiedz wystarczę tyle transferu dla scrapeboxa i co zazwyczaj nim robisz? Zęby nie było pytam nie ze złośliwości, ciekawi mnie jak to w rozrachunku miesięcznym wychodzi u ciebie, bo mi by tyle nie starczyło. Mi 6 szt jednoczesnej odpalonych SB ( więcej 1 giga ramu nie wytrzyma) zjada ok 400- 600 GB transferu / 24h Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) zoozool widze masz w stopce VPSy po scrapeboxa, powiedz wystarczę tyle transferu dla scrapeboxa i co zazwyczaj nim robisz? Zęby nie było pytam nie ze złośliwości, ciekawi mnie jak to w rozrachunku miesięcznym wychodzi u ciebie, bo mi by tyle nie starczyło. Mi 6 szt jednoczesnej odpalonych SB ( więcej 1 giga ramu nie wytrzyma) zjada ok 400- 600 GB transferu / 24h Mój błąd, widzę osunęli ofertę scrapebox ze strony ukryli link https://helpdesk.wooservers.com/cart.php?a=add&pid=185 ScrapeBox Servers - ScrapeBox Windows VPS 1 * Full Remote Desktop * 1 GB RAM * 50 GB HDD * 100 Mbit Connection * Unmetered Bandwidth Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez zoozool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zoozool A widzisz teraz wszytko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ukryli pewnie dlatego ze ludziska sie rzucili z zamkniętego xsserwera, więc ceny w góre SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi