Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

areve jest to dość kontrowersyjna zniżka, radze zapytać autorki co myśli na ten temat biggrin.gif

Kupujesz za 47 USD jako kolejną kopie dla siebie, ale na email klienta, wiec robisz ją w konia. Nie wiem czy jest to coś co warto robić za parę USD, a więcej może to się skończyć złe dla ciebie i osób którym zaoszczędzasz 5,7 USD.

Spokojnie wszystko było ugadane z twórczynią softu ;)

Hi Pawel

This is for new licenses you buy, just add the persons email to the notes section in PayPal when making the purchase so I can assign the license to them.

:lol:

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Kazdy co ma więcej jak 1 licencji może to zrobić bo płaci za każda kolejna licencje 47 USD, wiadome to jest od lat. Kolejna licencja Captcha Sniper tez kosztuje $47 zamiast 77 (z czyjegoś refa

https://www.maxpan.pl/thread-366.html

), są wiele softów SEO co dają takie zniżki na kolejne licencje co nie jest wcale czymś dziwnym.

Ale w tym przypadku kwota zaoszczędzona jest mala, wiec warto miec ID płatności ze swojego PayPala, a nie z czyjegoś, tak myślę.

Co nie zmienia faktu że każdy ma swoja filozofie i czasami woli pokombinować za parę USD ;)

Edytowane przez MaxPan

@Arve A jak otrzymać tą zniżkę? Muszę koniecznie kupować omni? Jak nie mam ochoty to nie dostanę zniżki u ciebie?

Zniżka dla osób, kóre nie kupią omnispeed z mojego refa jest 10%. A dla tych co kupią OS, 20%.

Ale na 99% zrezygnuje z zniżki 10%, bo szkoda mojego czasu :)

Kazdy co ma więcej jak 1 licencji może to zrobić bo płaci za każda kolejna licencje 47 USD

U mnie jest za 45,6 :)

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

arve normalnie jestem w niebo wzięty :D, po tym jak ty na swoim blogu napisałeś płatna recenzje że to coś od skrypty.pro to super extra soft, jak u mnie twoje słowa to tak dzielone na pól :D, ( bez obrazy) ale to inna bajka i niema nic wspólnego z SB :D

Edytowane przez MaxPan

Widać, że jeszcze powinieneś podszkolić się z czytania ze zrozumieniem (bez urazy). Nigdzie na blogu nie napisałem, że MM to super extra soft. Ale to i tak nie zmienia faktu, że korzystam z MM.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Działa wam harvestowanie po publicznych? Dawno nie używałem scrapeboxa, zrobiłem update, pobrałem działające proxy, natomiast nawet na najłatwiejsze hasła wyszukuje mi 0, lub b. mało. Kwestia proxy, czy scrapebox świruje?

Edit: Chyba jednak proxy, po wyłączeniu na chwilę zaczęło wyszukiwać..

Edytowane przez joketown

wiecie czy gdzies dostępne są albo jak samemu tworzyć listę blogów z recaptchą? Myślę że ze względu na mniejsze zaspamowanie taka lista miałaby większą moc. Może jest jakieś oddzielne narzędzie które z listy blogów wykrytych jako captcha potrafi odsiać te z recapctha tak by nie marnować salda z detachbycaptcha.