Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie od południa leży do teraz. Dziwne że jednym działa a innym nie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

1. Od początku było wiadomo że nie były to ataki DDoS/DoS

2. Jeśli trochę (może nie trochę) umiesz programować to możesz obejść komunikację licencji, a jeśli nie na pewno w sieci znajdziesz informacje jak to wykonać

Kocham tego użytkownika PIO :D

naprawdę, to opowiedz nam co było i jest, chętnie społeczność dowie się co wiesz na temat :D, widać masz więcej wiedzy w temacie scrapeboxa jak Sweetfunny :D

Sweetfunny viewpost-right.png

Just a quick update, as you know the DDOS attacks on the servers have started up again. To make things worse when i woke up this morning i had no power, phone or internet.

There already is multiple license servers, and for the last couple of years the licensing system has had 100% availability with the current level of redundancy and more than sufficient for a tool that costs just $57 for life. But this is a large scale attack against multiple servers, and i'm in the process of implementing high capacity DDOS mitigation and i'm just waiting on the company to provision the hardware. Currently i don't have an ETA but i will update things when i have some more news.

Sorry for the outages, and yes i do realize this sucks when you rely on ScrapeBox so much.

Edit: Currently ScrapeBox is online.

image.jpg

Edytowane przez MaxPan

tak tak Funny nic nie wie, bo przecież nie zna się, a wykresy sfałszowane bo jest to cześć większego spisku, w który jest zamieszana telewizja :D

Resztę zostawię ocenie moderatora.

Edytowane przez MaxPan

Ja robiłem restart Scrapeboxa ponieważ mimo że miałem normalne statystyki dodań Success, to Link Checker nie znajdował żadnych linków. Nie zmieniałem konfiguracji, która przed awarią była OK.

Dlatego z niecierpliwością czekam na poprawę sytuacji.

Ciekawa teoria :D

Ja stawiam na Anonymusów :winko:

2. Jeśli trochę (może nie trochę) umiesz programować to możesz obejść komunikację licencji, a jeśli nie na pewno w sieci znajdziesz informacje jak to wykonać

Nie korzystamy z nulledów :P

Edytowane przez Diego
  • Like 1