Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

może zadam delikatnie naiwne pytanie... ale...

bawie się addonem learning mode

testuje różne skrypty

niestety w bardzo wielu przypadkach impreza konczy się tym, że sprawdzając "post response" wyskakuje mi strona, na której nie da znaleźć się takiej rzeczy, bo w efekcie wysyłanie formularzy nie działa, a dodatek twierdzi że to robi :/ niby otwiera adres strony z formularzem, żeby pokazać wynik dodawania, a tak naprawdę pokazuje główną stronę danej domeny

czego to wina? sprawdzałem z w miare dobrymi proxy, bez proxy... za każdym razem to samo. W zakładce "learning" wszystko fajnie śmiga, a jak przychodzi do konkretów to jest kiszka

edytujecie ręcznie plik definicji albo coś w ten deseń? czy to po prostu ta wtyczka jest jaka jest :>

mogę liczyć na jakąś minimalną podpowiedź? :>

Jeśli jest powyżej 32 słów w footprint to jak wykonać aby bez dzielenia SB pobierał dane na wszystkie frazy?

Jak można pobrać np: z zapytania site:panoramafirm.pl wszystkie wyniki za jednym razem? (dotyczy 4 szukajek)

A co już PIO będziesz depozycjonować scrapeboxem?? https://oferia.pl/zle...re-imie-firmy :D :D, jeśli tak to nie powiem, Panie Inżynierze ,

p.s dla tych co nie wiedza, oferta depozycjonwoania dotyczę właśnie tematu u nas na PIO :D, jest w TOP na nazwę zleceniodawcy :D

Edytowane przez MaxPan

to wpisz Google nazwę zleceniodawcy do się dowiesz i nie mów że nie wiesz, bo prawdopodobnie już dostałeś info czego dotycz zlecenia :D. Irytuje mnie fakt że oferujesz depozycjonowanie tego forum, a jednoczenie przychodzisz tu po wiedzę i chyba jeszcze się dziwisz czemu nikt nie odpowiada :D.

Edytowane przez MaxPan

v.1.15.55 działa bez zarzutów na wszystkich instalacjach, zapytałem jeszcze w miedzy czasie 4 osoby u nich tez działa, teraz zgadnij czy masz rozumieć że wyrzuciłeś pieniędzy w błoto? Jak się nie nauczysz korzystać z softu, poprawnie zainstalować i aktywować, to chyba tak... Racja, masakra...

Edytowane przez MaxPan

(jest to etap jeszcze przed weryfikacja)

Jak sam wspomniałeś, etap przed weryfikacją.

Dopiero kupiłeś soft, a już zarzucasz autorom, że to badziew...

Może przeczytaj informacje, o czasie autoryzacji programu, zanim zaczniesz obrzucać ich błotem.

• Like 1

Sugerują ponownie ściągnięcie pliku. Jeśli będzie problem, mogę nieodpłatnie udostępnić testowo serwer VPS z Windows.